Winterfair bij Diepeveen Keukens, Badkamers & Tegels

Aangenaam.
Wij zijn Diepeveen.

Bij Diepeveen Keukens en Badkamers pakken we op zaterdag 24 november flink uit. Iedereen die ooit een keuken of badkamer heeft gekocht bij ons kan binnenkort een uitnodiging tegemoet zien voor de Winterfair. Met een dijk van een programma!

“Je klanten moet je koesteren! Dat zijn de mensen die als geen ander weten waar wij voor staan. Die hebben het namelijk zelf ervaren. En wij willen die graag vertroetelen.” Gijsbert Diepeveen glundert al bij het idee. Het immense draaiboek wat voor het evenement in elkaar gezet is ziet er indrukwekkend uit.

Er zijn allerlei workshops, zoals kransen maken, er is een bierproeverij, een wijnproeverij, er is eten in overvloed. Een BBQ, een foodtruck, een smoothiebar, er loopt een kok rond die de hele dag de lekkerste dingen zal bereiden, er is drinken in overvloed en ook aan de kinderen is gedacht. Er is een springkussen en ze kunnen cupcakes versieren.

Maar er zijn ook hele leuke andere bedrijven door Aris en Gijsbert uitgenodigd om de Winterfair verder vorm te geven. Zo kun je een maatpak laten aanmeten, is er een bedrijf wat zich bezighoudt met luxueuze terrasoverkappingen, afscheidingen en tuinkamers.

Maar ook zaken als make-up, schoonmaakartikelen of zelfs iets als betonstuc. De liefhebbers van wonen, eten en lifestyle kunnen zich naar hartenlust vermaken.

Gijsbert: “Wij zijn ervan overtuigd dat het echt heel leuk wordt. Straks met al die lichtjes, vuurkorven, al die gezelligheid, al die mensen waar we korter of langer geleden mee samengewerkt hebben. We worden heel blij van het idee dat we zo’n fantastische Winterfair kunnen organiseren voor onze klanten.”

Ben jij erbij op ons evenement? Vergeet dan niet jezelf op ‘Aanwezig’ te klikken op het evenement op Facebook.

Adres showroom

Distributiestraat 59
4283 JN Giessen
Tel: 0416 69 51 94
E-mail: info@diepeveen.nl

Openingstijden

di t/m vrij 9.30 – 17.00 u, zat 10.00 – 16.00 u.
Op zondag en maandag zijn we gesloten.