Keuken tekening
3d tekening
Tekening
Montage
Monteur
Showroom Giessen
mouse swipe_down arrow_downward
arrow_back
arrow_forward

Van ontwerp tot realisatie

Bij Diepeveen staat het persoonlijke contact met de klant hoog in het vaandel. Wij streven naar een goed verloop en uiteindelijk een perfect plaatje bij jouw in huis!

Diepeveen showroom

Stap 1 inspiratie en oriƫntatie

Het begin van jouw nieuwe keuken, badkamer en/of interieur start met inspiratie en oriƫntatie. In onze showroom in Giessen tentoonstellen wij met zorg uitgedachte keukens, badkamers en interieurs in verschillende stijlen en opstellingen. Onze adviseurs staan voor je klaar om de eerste opkomende vragen te beantwoorden.

Wil je liever gelijk je wensen uit laten tekenen met gepast advies? Klik dan hier https://diepeveen.nl/contact/ en vul het contact formulier in of bel naar 0416-695194 voor een eerste adviesgesprek.

 

Uittekenen keuken

Stap 2 adviesgesprek

Het echte begin van jouw nieuwe keuken, badkamer en/of interieur begint bij Diepeveen in het advies gesprek. Onze adviseurs luisteren naar je wensen en samen met hun kennis geven ze er een pasklare vorm aan. We tekenen je nieuwe keuken, badkamer en/of interieur met de hand uit zodat zich een beeld vormt.

Ontwerp maken

Stap 3 ontwerp realisatie

Om het ontwerp de realiseren maken wij achter de schermen een perfecte 3d tekening en offerte zodat je een realistisch beeld krijgt van de kleuren, maten en de ruimte. Met de offerte zorgen we ook voor een duidelijk kostenplaatje! Dit bespreken we vervolgens in de vervolgafspraak.

tekeningen

Stap 4 vervolg afspraak

Inmiddels heb je de tekeningen en de offerte ontvangen en een realistisch beeld kunnen vormen van je eigen ruimte en de invulling daarvan. We bespreken de offerte met de gekozen indeling, apparatuur en kleuren met je door. Ook stellen we je op de hoogte van onze werkwijze en het verdere vervolg.

Montage Diepeveen

Stap 5 achter de schermen

Na de aankoop zitten wij uiteraard niet stil! Wij komen bij je inmeten voor de juiste maten en aan de hand daarvan wordt het proces vervolgd doormiddel van het inwerking zetten van je nieuwe aankoop. Wij gaan aan de slag op kantoor met het bestellen, en in de werkplaats wordt alles in werking gezet.

 

 

Monteurs Diepeveen

Stap 6 montage

Het is zover. Ons eigen montageteam komt eindelijk je nieuwe keuken, badkamer en/of interieur verwezenlijken. Met hun inzicht, kennis, nauwe samenwerking en een lekkere bak koffie zorgen ze altijd voor het beste resultaat! Ook staan onze monteurs garant voor de beste nazorg!

Service

Stap 7 service en nazorg

Je nieuwe keuken, badkamer en/of interieur is geplaatst. Heb je nog vragen? Ook na aankoop en levering kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. Kortom, we streven naar jarenlang plezier met je aankoop.

Wat klanten vertellen over Diepeveen

Onze klanten geven ons een: 9.5

Bekijk onze reviews arrow_forward Klantenvertellen.nl

Contact formulier

Heb je een korte vraag of wil je een afspraak maken? Vul het formulier in en we nemen binnen een dag contact met je op.

Aanhef
Naam(Vereist)
Woonplaats(Vereist)
Ik ontvang graag informatie over: