Maatwerk
Maatwerk
Werkplaats
Montage
Montage keuken
Werkplaats
Magazijn
Bussen en pand Diepeveen
Werkplaats
Montage
Werkplaats
Montage team
Werkplaats
Zaagmachine
mouse swipe_down arrow_downward
arrow_back
arrow_forward

Pure perfectie en vakmanschap

Projecten van Diepeveen worden altijd keurig op maat en met alle nodige zorg gemonteerd. Als klant profiteer je van de gemakkelijke communicatie en het eigen inzicht van onze monteurs. Deze met het motto “pure perfectie en vakmanschap” zorgen altijd voor het beste resultaat bij jouw in huis!

Werkplaats Diepeveen

Maatwerk

Alles bij Diepeveen wordt op maat gemaakt. Zo hechten wij veel waarde aan netheid en kwaliteit. In ons pand vindt je daarom een prachtige werkplaats waar wij ons maatwerk met alle precisie maken.

Montage keuken

Overleg

Om tot het beste resultaat te komen wordt er in ons team nauwkeurig overlegd. Zo houden we de lijntjes tussen de verkopers en monteurs kort en wordt er door iedereen eigenhandig gecontroleerd. Dit zorgt voor een goed verloop en voorkomt fouten!

Maatwerk

Passie voor perfectie

Onze monteurs werken elke dag weer met hetzelfde motto “Pure perfectie en vakmanschap” iets waar je als Diepeveen klant de vruchten van plukt. De monteurs beschikken over goede kennis van zaken en kijken daarom ook altijd met je mee om tot het beste resultaat te komen. Kortom, mannen met gouden handjes!

Magazijn Diepeveen

Magazijn

In ons pand vindt je ook een groot gedeelte magazijn. Dit heeft Diepeveen een paar jaar geleden uitgebreid. Hierdoor kunnen wij de leveringen op tijd laten plaatsvinden en het maatwerk kan netjes worden opgeslagen. In ons magazijn worden alle spullen die binnen komen keurig gecontroleerd en direct weer klaar gemaakt voor transport naar de klant.

Diepeveen Keukens en Badkamers -01555

Werkplaats

Onze werkplaats is een tijdje geleden voorzien van een prachtige nieuwe zaagmachine. Hiermee maken wij het mooiste maatwerk. Regelmatig vindt je onze monteurs in de werkplaats om met de beste materialen het mooiste maatwerk te maken.

Bussen Diepeveen

Wagenpark

Heb jij ons al eens zien rijden? Sinds een tijdje zijn we trotse eigenaars van onze nieuwe prachtige Diepeveen bussen. Want “Diepeveen” komt natuurlijk niet alleen bij jouw in huis netjes voor de dag. De bussen zijn niet te missen door hun prachtige bestikkering het is een ware eyecatcher. Als dat geen mooie rijdende reclame is!

Magazijn Diepeveen

Maatwerk uit eigen werkplaats

Sinds kort hebben we onze werkplaats voorzien van een nieuw zaagmachine, zodat we u nóg meer prachtig maatwerk van de mooiste materialen kunnen bieden.

Team monteurs

Diepeveen ontzorgd

Diepeveen staat voor ontzorgen. Zo kun je kiezen om jouw keuken, badkamer en/of interieur geheel van a tot z door Diepeveen te laten verzorgen.

Wat klanten vertellen over Diepeveen

Onze klanten geven ons een: 9.7

Bekijk onze reviews
arrow_forward
Klantenvertellen.nl