Over ons

Team Diepeveen
Monteur Diepeveen
Montage team Diepeveen
Team Diepeveen
Monteur Diepeveen
Adviseur Diepeveen
Monteur Diepeveen
Adviseur Diepeveen
Monteur Diepeveen
Team Diepeveen
mouse swipe_down arrow_downward
arrow_back
arrow_forward

HET ZIT IN DE FAMILIE

We schrijven 17 maart 1995 in Veenendaal. Rond koffietijd wandelde Jan Diepeveen het kantoor van de Kamer van Koophandel binnen om zijn handtekening te zetten onder zijn inschrijving als ondernemer. Met die handeling was de start van Diepeveen Keukens officieel een feit. Het is inmiddels 25 jaar geleden dat Jan deze stap zette. Diepeveen Keukens & Badkamers is door de jaren heen uitgegroeid tot een familiebedrijf met 15 medewerkers en kan bogen op veel ervaring. Ervaring waar je als Diepeveen klant de vruchten van plukt.

Bij Diepeveen helpen we je met je nieuwe keuken, badkamer en/of interieur van ontwerp tot montage. Ons team bestaat uit vakmensen die 25 jaar ervaring hebben in het mooier maken van uw woning, zowel in esthetisch als praktisch opzicht. Advies, ontwerp, planning, productie en montage, het zit allemaal in de familie!

*Veenendaal 7 mei 1947       –     76 jaar     –      † Asperen 24 mei 2023

Jan Diepeveen

In liefdevolle herinnering,

Jan Diepeveen was de grondlegger van Diepeveen Keukens. Zijn passie voor het keukenbedrijf was dan ook groot. Nadat hij het stokje had overgedragen aan zijn zoons was hij altijd nog enorm betrokken bij het familiebedrijf, en zal dan ook enorm gemist worden.

Diepeveen Keukens en Badkamers --2
Aris diepeveen

Aris Diepeveen

Eigenaar/Adviseur

Familiebedrijf, dat is toch het mooiste wat er is!? Met veel enthousiasme werk ik iedere dag weer binnen ons bedrijf. De mooiste badkamers en keukens worden binnen Diepeveen ontworpen. Een fijn gesprek met een lekkere bak koffie daar begint het allemaal mee. Wij willen graag ontzorgen van A t/m Z. En ik help daar dan ook graag aan mee. Adviseren doe ik graag en de technische kant binnen Diepeveen stuur ik met veel passie aan. Ben ik niet op kantoor? Dan ben ik wel te vinden in onze werkplaats waar al het mooie maatwerk ontstaat. Wanneer u nog vragen heeft over uw ontwerp of leidingschema, kijk ik graag met u mee. Transport van uw aankoop wordt zorgvuldig geregeld en is het dan eindelijk zover? Met trots stuur ik ons montageteam naar u toe, die uw prachtige ontwerp realiteit laten worden!

Gijsbert diepeveen

Gijsbert Diepeveen

Eigenaar/Adviseur

Adviseren zit mij in het bloed. Diepeveen Keukens en Badkamers is een echt familiebedrijf.  Vol trots zet ik samen met broer Aris het familiebedrijf voort. Vader Jan zette Diepeveen op de kaart en met alle liefde en passie werk ik dag in dag uit om de mooiste projecten te realiseren. Die komen tot stand door mijn nieuwsgierigheid naar de ontwikkelingen op de markt. Trends daar duik ik dan ook graag in. Een snelle verkoop? Dat past niet bij mij. Persoonlijk contact en de beste adviezen staan bij mij dan ook op nummer 1, zo kom je samen tot mooiste resultaten! Ik houd ervan om in oplossingen te denken, maatwerk is de sleutel hiervan. Op de achtergrond zit ik ook niet stil en ben dan ook altijd wel in de weer met marketing en organisatie. Kortom, genoeg te beleven bij Diepeveen en daar ben ik trots op!

Jesse diepeveen

Jesse Diepeveen

Keukenadviseur

De keukenwereld is mij met de paplepel ingegoten. Al van jongs af aan zag ik Diepeveen Keukens en Badkamers opbloeien. Passie voor het vak, dat is wat mij het beste omschrijft. De mooiste keukentrends zet ik dan ook graag in om een prachtige droomkeuken voor u te ontwerpen. Een fijn contact opbouwen met de klant en samen tot de mooiste resultaten komen, is wat mijn werk bij Diepeveen zo leuk en creatief maakt!

Werknemer team Diepeveen

Caroline Bioch

Badkameradviseuse

Liefde voor sanitair! Dat is de uitdrukking die bij mij past.  Ik duik graag in de nieuwste trends en ben dan ook altijd op zoek naar de mooiste combinaties. Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer of toilet? Maak dan een afspraak , en ik vertel u graag onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer en toilet. Daarna ga ik aan de slag om een prachtig droomontwerp te maken! Zie ik u snel?!

Werknemer team Diepeveen

Caren Kuijntjes

Officemanager/ Service

Het manusje van alles, zo word ik ook wel genoemd binnen Diepeveen Keukens en Badkamers.
Caren die regelt het wel, en dat is ook zo. Naja vaak dan! Ik doe er dan ook alles aan zodat het op kantoor loopt als een zonnetje. Administratief, financieel en personele zaken komen bij mij allemaal voorbij. Heeft u een service vraag? De kans is groot dat u mij dan aan de telefoon krijgt, ik help u dan met alle liefde verder!

DSC_7041

Joran Diepeveen

Leerling sanitair adviseur

Diepeveen Keukens en Badkamers is voor mij iets heel bijzonders, het is een familiebedrijf wat mijn opa heeft opgericht en wat mijn vader en oom samen voortzetten. Dat heeft mij dan ook echt getriggerd om in hun voetsporen te treden. De keuze voor sanitair was voor mij zo gemaakt, het is heel divers en ik ontwerp graag de mooiste combinaties en wil dan ook echt het maximale uit de ruimte halen om voor u een droombadkamer te kunnen realiseren.

DSC_7053

Noëmi Diepeveen

Receptioniste

Een warm welkom en een gastvrij ontvangst daar ga ik voor. Een glimlach kost tenslotte niks. Kom gezellig naar onze showroom en ik verzorg graag een kop koffie of thee aan u. Of neemt u telefonisch contact met ons op?  Ook dan help ik u graag. Als klein meisje kwam ik al in de showroom van Diepeveen en nu ben ik zelf het eerste aanspreekpunt; hoe leuk!? Ik help u graag, en met alle liefde!

diepeveenfinal-141

Montageteam

Montageteam keukens, badkamer en interieurs

Jeroen – Ricardo – Joris – Bert – Teus – Kevin

Wat klanten vertellen over Diepeveen

Onze klanten geven ons een: 9.6

Bekijk onze reviews
arrow_forward
Klantenvertellen.nl