Waardenburg keukens
mouse swipe_down arrow_downward
Moderne keuken

Waardenburg keukens

?Waardenburg keukens, van Diepeveen keukens, is een familiebedrijf. Wij werken hier dagelijks met veel enthousiasme samen met onze werknemers. Wij vertellen u nooit dat u wensen onmogelijk zijn of dat uw droomkeuken niet gaat passen in uw beschikbare ruimte. Wij gaan samen met u op zoek naar een passende oplossing voor uw persoonlijke wensen. Bij Waardenburg keukens hebben wij een eigen werkplaats hebben zijn wij instaat om uw wensen te kunnen realiseren. Zo maken wij unieke keukens op maat voor u.

Wij hebben goed contact met ons leveranciers, hierdoor is het mogelijk om uw keuken naar al uw wensen waar te maken. Daarnaast heeft u de keuze om uit ons eigen ontwerp ”D-Design” keukens te kiezen. Ook voor starters heeft Diepeveen uitgebreide keuzemogelijkheden in onze ”Art of Smart – Budget Line” keukens.  Je kunt bij ons vooraf een afspraak maken zodat we ruim de tijd kunnen inplannen om tot uw perfecte keuken te komen. Spontaan even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Reeds opgeleverd

CBW erkende Waardenburg keukens

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Zo hebben wij bij Waardenburg keukens ook het CWB keurmerk.

Keukens op maat bij Waardenburg keukens

Wij hebben voor u uw droomkeuken bij Waardenburg keukens, op maat! In onze eigen werkplaats maken wij de mooiste persoonlijkste keukens. Speciaal ontworpen naar uw unieke smaak. Tijdens een persoonlijk advies op maat, bespreken wij graag met u uw persoonlijke wensen. Zo komen wij samen met u tot een mooie en nieuwe keuken. Heeft u een bepaalde smaak of opstelling voor uw keuken maar u weet niet precies hoe u dit in uw eigen keuken in kan vullen, dan geven wij u onze eigen kijk op uw ontwerp. Samen komen wij tot een mooi eindresultaat!

Persoonlijke aandacht

Wij vinden persoonlijk aandacht bij Waardenburg keukens erg belangrijk. Daarnaast hebben wij keukens in verschillende stijlen, met alleen de aller beste apparatuur. Dit zijn belangrijke keuzes en afwegingen voor uw keuken, hierin willen wij u graag helpen. Zo worden al onze keukens altijd op maat gemaakt. Ons aanbod in keukens is erg ruim. Zo hebben wij keukens in alle soorten en maten, en binnen elk budget! Zo hebben wij altijd een passende keuken op maat voor u.

Ontvang GRATIS onze inspiratiebrochure!

"*" geeft vereiste velden aan

In deze brochure stellen wij ons graag aan je voor. Uiteraard geven wij met foto's al een indruk wat je bij Diepeveen mag verwachten. Je ontvangt de brochure door hieronder je gegevens in te vullen.
dpvn-handout