Je huis wordt mooier na een bezoek aan Diepeveen

Maatwerk keukenMaatwerk keukenarrow_forward
Grijze keuken
Cinewall
Moderne keuken
Unieke moderne keuken
Moderne cinewall
Stijlvolle keuken
Zwarte keuken
Stijlvolle badkamer
Landelijke keuken
Slaapkamer kasten
Houten keuken
Zwarte stijlvolle keuken
Moderne keuken
Stijlvolle keuken
Zwarte keuken met eiland
Landelijke keuken
Moderne badkamer
Houtlook keuken
Tv meubel
Stijlvolle badkamer
mouse swipe_down arrow_downward
arrow_back
arrow_forward

Je huis wordt
mooier na een
bezoek aan
Diepeveen

Een bezoek aan Diepeveen maakt je huis mooier. We leiden je rond langs de inspiratie opstellingen in onze showroom. We brengen jouw wensen en onze kennis samen in een persoonlijk, uniek en esthetisch ontwerp.

Wij werken onder andere met hout, graniet, rvs, staal, glas, composiet en de nieuwste apparatuur en laten je graag voorbeelden zien. Je keuken, badkamer of interieur wordt op maat, op tijd en met zorg geïnstalleerd door onze eigen monteurs. Maak jouw huis ook mooier met Diepeveen!

Aris Gijsbert en Jesse Diepeveen

Keukenontwerpers sinds 1995

We schrijven 17 maart 1995 in Veenendaal. Rond koffietijd wandelde Jan Diepeveen het kantoor van de Kamer van Koophandel binnen om zijn handtekening te zetten onder zijn inschrijving als ondernemer. Met die handeling was de start van Diepeveen Keukens officieel een feit. Het is alweer 25 jaar geleden dat Jan deze stap zette. Inmiddels is Diepeveen Keukens & Badkamers uitgegroeid tot een familiebedrijf met 15 medewerkers en veel ervaring.

Kijk terug naar aflevering 6 van seizoen 13 Van Woonvilla Naar Droomvilla bij RTL4.

Persoonlijke wensen

Quooker kraan

Quooker kraan

Keukens keukens

Niet te missen in jouw nieuwe keuken: de Quooker kraan! De koud, warm en kokend-water-kraan met kinderveilige (dubbel) druk-draai bedieningsknop.

Wijn altijd op de juiste temperatuur

Wijn altijd op de juiste temperatuur

Keukens keukens

Ben je een wijnliefhebber? Met een wijnklimaatkast in je keuken is de wijn altijd optimaal van smaak en temperatuur.

Interieur op maat

Interieur op maat

Interieurs interieurs

Diepeveen staat voor ontzorgen. Zo kunt u bij ons niet alleen voor u droom keuken en/of badkamer terecht, ook interieurs op maat is een specialiteit!

Distributiestraat59Giessen04

Diepeveen, specialist in interieurs op maat

Naast keukens en badkamers levert Diepeveen ook interieur maatwerk voor thuis en kantoor. Een kastenwand waarin je was-apparatuur is weggewerkt, of een presentatiekast in je spreekruimte met bijpassende tafel?
Loop binnen bij Diepeveen, leg je wensen op tafel en wij geven er een pasklare vorm aan. De materialen die wij gebruiken voor keukens en badkamers lenen zich perfect voor inrichting en comfort van je woon- en/of werkruimte. In onze inspiratieopstellingen laten we je alle mogelijkheden en materialen zien. Maak je huis mooier met een Diepeveen!

Contact
arrow_forward
Magazijn Diepeveen

Maatwerk uit eigen werkplaats

Sinds kort hebben we onze werkplaats voorzien van een nieuw zaagmachine, zodat we u nóg meer ambachtelijk maatwerk van de mooiste materialen kunnen bieden.

Over ons

Wat klanten vertellen over Diepeveen

Onze klanten geven ons een: 9.7

Bekijk onze reviews
arrow_forward
Klantenvertellen.nl

Ontvang GRATIS onze inspiratiebrochure!

"*" geeft vereiste velden aan

In deze brochure stellen wij ons graag aan je voor. Uiteraard geven wij met foto's al een indruk wat je bij Diepeveen mag verwachten. Je ontvangt de brochure door hieronder je gegevens in te vullen.
dpvn-handout

Onze recente projecten

Keukens tekenen

Wist je dat:

Wij bij Diepeveen in het advies gesprek met de hand uw nieuwe keuken, badkamer en/of interieur uittekenen. Hierna gaan wij er achter de schermen mee aan de slag, je ontvangt een perfecte 3d tekening zodat je een realistisch beeld krijgt van de kleuren, maten en de ruimte!