"Volop genieten!"

Sfeervolle keukens
mouse swipe_down arrow_downward

Volop genieten!

Een keuken die naadloos combineert met de rest van jullie interieur, maar ook een open karakter heeft voor goede gesprekken. Iedere dag gaan wij de uitdaging aan om een keuken perfect te laten aansluiten bij de wensen van onze klanten. Onlangs vertelden onze klanten uitvoerig over hun belevenissen:

Samen is dichtbij elkaar zijn

‘Thuis zijn we in onze gerenoveerde woonboerderij in de landelijke omgeving nabij Schelluinen. We weten nu waar we gelukkig van worden in het leven en genieten ervan, na hard werken. Met vrienden en familie, met de woonkeuken als ontmoetingsplek, om te tafelen of voor een gezellige borrel.’

Wil je hier meer over weten?

DSC_1015

Naar Diepeveen voor ontwerpadvies

‘Gewapend met foto’s van de huidige situatie en de ontwerptekening van het eetgedeelte, schoven we bij Gijsbert Diepeveen aan tafel. We vroegen hem om mee te denken over onze nieuwe keuken, met eenheid als belangrijk criterium.’

Een keuken in hotel chique stijl

‘Knus, huiselijk en warm. Hotel chique is de stijl waar we voor vielen in onze woninginrichting en die we graag wilden zien in onze leefkeuken.’

Laat je inspireren

Vul je gegevens in om onze inspiratiebrochure te ontvangen en begin jouw culinaire reis vandaag nog!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
DSC_1063

De bijzonderheden van deze keuken

 • Het werkblad van Dekton uitgevoerd in de kleur Agra
 • Kwaliteit is gegarandeerd dankzij onze eigen werkplaats waarin onze vakmannen iedere keuken op maat en met de hand vervaardigen.
 • De apparatuur is allemaal van het kwaliteitsmerk Siemens

Gemak in een moderne keuken

Quooker

Quooker

Keukens keukens

Heet en ijskoud water in één handomdraai

Ingebouwde (stoom)oven en magnetron

Ingebouwde (stoom)oven en magnetron

Keukens keukens

Voor een luxe uitstraling en efficiëntie

ruime keuken met eiland

Culinair wonder

We waren verrukt door het prachtige keukenontwerp van Gijsbert. De materialen, kleuren en innovaties waren adembenemend. Al onze wensen kwamen tot leven in deze luxe designkeuken. Het aroma van versgemalen koffiebonen uit de koffiebonenautomaat belooft een goede start van de dag. En de ruimte in het kookeiland voor alle kookboeken is een geweldige oplossing.

De weg van ontwerp naar keuken

‘Door de zorg aan het ontwerp wisten we dat de uitvoering goed zou zijn. De vakmannen van Diepeveen overtroffen onze verwachtingen, met aandacht voor elk detail. We zijn blij met het eindresultaat en zullen er nog vele jaren van genieten. Top gedaan Diepeveen!’

tips_and_updates
Tip: Een robuust werkblad geeft een luxe uitstraling!

Tips van Diepeveen voor een sfeervolle keuken

 • 1. Sfeervolle verlichting

  Voor een zachte en warme sfeer

 • 2. Gemakkelijk in onderhoud

  Hygiënische, vochtbestendige en slijtvaste materialen

 • 3. Voldoende opbergruimte

  Voor een opgeruimde keuken

Gijsbert diepeveen

Mogen wij vrijblijvend advies uitbrengen?

Eigenaar en keukenadviseur Gijsbert helpt graag!

“Meneer en mevrouw zaten met hun wens voor eenheid in de leefkeuken aan mijn tafel. De nieuwe keuken moest naadloos passen bij de Hotel Chique stijl die de gerenoveerde woonboerderij uitademde. Zo’n uitdaging prikkelt mijn enthousiasme!

Het persoonlijke contact en begrip van hun behoeften waren cruciaal. Het ontwerp werd een weerspiegeling van hun persoonlijkheden: een koffiezetapparaat voor hem, een stoomoven voor haar, beiden in perfecte harmonie met de esthetiek van de ruimte.

Het resultaat? Een keuken die niet alleen hun culinaire passies omarmt, maar ook hun liefde voor samenzijn in een warm thuis weerspiegelt. En voor mij, als eigenaar en keukenadviseur, is er geen grotere voldoening dan dat.”

Diepeveen maakt het graag persoonlijk

Ben jij klaar om jouw keukendromen werkelijkheid te laten worden? Laat de experts van Diepeveen je verrassen met een keukenontwerp dat al je verwachtingen overtreft.

Neem contact op met Gijsbert
arrow_forward