"Volop genieten!"

Sfeervolle badkamers
mouse swipe_down arrow_downward

Volop genieten in de nieuwe badkamer!

De badkamer past perfect bij je wensen. Het ruimtelijke design combineert fantastisch met allerlei handige zaken, ook voor de toekomst. Hier kunnen we zo lang als we willen van genieten.

Een badkamer die past bij onze leefstijl

Sinds ons pensioen vullen wij onze dagen met golfen, tennissen, een hapje eten – thuis of uit – met vrienden of een bezoek aan het theater. Wat is het dan fijn om na thuiskomst onze badkamer op te zoeken voor een ontspannen bad of douche. Een Sunshower lijkt ons wel wat. Uit praktisch oogpunt hebben we geen dubbele wasbak nodig, toch wilden we die niet kwijt én de ruimte is er.

Dus, op naar Diepeveen om onze wensen te bespreken

Wil je hier meer over weten?

Diepeveen Keukens en Badkamers (Kreling)-03017

Een warm welkom

Tijdens onze afspraak voelden wij ons vanaf de allereerste minuut volkomen op ons gemak bij de goedlachse badkameradviseuse Caroline. Ze luisterde aandachtig naar onze wensen en behoeften en begreep meteen wat we voor ogen hadden. We wilden niet zomaar een badkamer – we wilden een ruimte die luxe uitstraalde, maar tegelijkertijd ook praktisch en tijdloos was. Aan onze wensen is gehoor gegeven, en hoe!

Laat je inspireren

Vul je gegevens in om onze inspiratiebrochure te ontvangen en begin jouw ontspannen reis vandaag nog!

Naam(Vereist)
Adres

Een badkamer met spa-gevoel

Dubbele wasbakken

Dubbele wasbakken

Badkamers badkamers

Met een luxe tintje

Inloopdouche met Sunshower

Inloopdouche met Sunshower

Badkamers badkamers

Het gevoel hebben alsof je in Spanje bent

Diepeveen Keukens en Badkamers (Kreling)-02997

Diepeveen regelt álles: van design tot afwerking

Het was geweldig om te zien hoe Caroline onze visie tot leven bracht in het badkamerontwerp. Een diep ligbad om heerlijk in weg te zakken na een dag vol avonturen, een Sunshower die ons het gevoel gaf dat we in Spanje waren, en zelfs een comfortabel bankje in de douche voor die extra dosis comfort dat je wel gebruiken kan als je ouder wordt – alles was mogelijk!

Het resultaat is verbluffend. Een badkamer die niet alleen aan al onze verwachtingen voldeed, maar die ook klaar was voor de toekomst. Met een ruimtelijk design en slimme functionaliteit kunnen we hier zo lang van genieten als we maar willen, zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van luxe en comfort.

Diepeveen maakt het graag persoonlijk

Ben jij klaar om jouw badkamerdromen werkelijkheid te laten worden? Wacht dan niet langer en ontdek hoe Diepeveen jou kan helpen bij het creëren van jouw eigen stukje badkamerluxe.

tips_and_updates
Tip: Een comfortabel bankje in de douche!

Tips om jouw eigen spa-gevoel te creëren

  • 1. Lichte materialen

    Voor het gevoel van natuurlijke sereniteit

  • 2. Duurzame materialen

    Hygiënische, vochtbestendige en slijtvaste materialen

  • 3. Diep ligbad

    Om heerlijk weg te zakken na een dag vol avonturen

caroline

Mogen wij vrijblijvend advies uitbrengen?

Onze badkameradviseuse Caroline helpt graag!

“Dit gepassioneerde echtpaar op leeftijd, vol levenslust en avontuur ontving ik om ze te helpen bij het in vervulling brengen van hun badkamerwensen. Met een druk sociaal leven, golf- en tennispassies en winters in Spanje, wilden ze een badkamer die hun levensstijl weerspiegelde: warm, rustig en tijdloos elegant.

Samen begonnen we aan de reis naar hun droombadkamer, elk detail zorgvuldig gekozen, van het diepe bad tot de stralende Sunshower. Het resultaat was verbluffend: een ruimte die hun stoutste verwachtingen overtrof, perfect passend bij hun levensgenietersmentaliteit. Bij Diepeveen worden dromen werkelijkheid en voor dit echtpaar was hun nieuwe badkamer een duidelijk bewijs van onze belofte.”

Stap binnen in een wereld van badkamerinspiratie

Laat je in onze showroom betoveren door een wereld van luxe badkameropstellingen waarvan je hart sneller gaat kloppen. Diepeveen bied je een breed scala aan mogelijkheden om jouw badkamer om te toveren tot een persoonlijke oase van rust en ontspanning.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw badkamerervaring naar een hoger niveau tillen! We kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan.

Neem contact op met Caroline
arrow_forward