Volop genieten

Sfeervolle badkamers
Sfeervolle badkamers
Sfeervolle badkamers
Sfeervolle badkamers
Sfeervolle badkamers
mouse swipe_down arrow_downward
arrow_back
arrow_forward

Volop genieten in de nieuwe badkamer

De nieuwe badkamer past perfect bij je wensen. Het ruimtelijke design combineert fantastisch met allerlei handige zaken, ook voor de toekomst. Hier kunnen we zo lang als jullie willen van genieten.

Een badkamer die past bij onze leefstijl

Sinds ons pensioen vullen wij onze dagen met golfen, tennissen, een hapje eten – thuis of uit – met vrienden of een bezoek aan het theater. Wat is het dan fijn om na thuiskomst onze badkamer op te zoeken voor een ontspannen bad of douche. Een Sunshower lijkt ons wel wat. Uit praktisch oogpunt hebben we geen dubbele wasbak nodig, toch wilden we die niet kwijt én de ruimte is er.

Dus, op naar Diepeveen om onze wensen te bespreken.

Een warm welkom

Tijdens onze afspraak voelden wij ons vanaf de allereerste minuut volkomen op ons gemak bij de goedlachse badkameradviseuse Caroline. Ze luisterde aandachtig naar onze wensen en behoeften en begreep meteen wat we voor ogen hadden. We wilden niet zomaar een badkamer – we wilden een ruimte die luxe uitstraalde, maar tegelijkertijd ook praktisch en tijdloos was. Aan onze wensen is gehoor gegeven, en hoe!

Diepeveen regelt álles: van design tot afwerking

Het was geweldig om te zien hoe Caroline onze visie tot leven bracht in het badkamerontwerp. Een diep ligbad om heerlijk in weg te zakken na een dag vol avonturen, een Sunshower die ons het gevoel gaf dat we in Spanje waren, en zelfs een comfortabel bankje in de douche voor die extra dosis comfort dat je wel gebruiken kan als je ouder wordt – alles was mogelijk! En de kleine details maakten echt het verschil. Prachtige nisjes, een op maat gemaakt badmeubel van eikenfineer en zelfs een slimme oplossing voor de wasmand – alles paste perfect bij onze stijl en wensen.

Een badkamer die de tand des tijds doorstaat

Het resultaat is verbluffend. Een badkamer die niet alleen aan al onze verwachtingen voldeed, maar die ook klaar was voor de toekomst. Met een ruimtelijk design en slimme functionaliteit kunnen we hier zo lang van genieten als we maar willen, zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van luxe en comfort.

Diepeveen maakt het graag persoonlijk

Ben jij klaar om jouw badkamerdromen werkelijkheid te laten worden? Wacht dan niet langer en ontdek hoe Diepeveen jou kan helpen bij het creëren van jouw eigen stukje badkamerluxe.

diepeveenfinal-109

Badkameradviseuse Caroline vertelt:

“Dit gepassioneerde echtpaar op leeftijd, vol levenslust en avontuur ontving ik om ze te helpen bij het in vervulling brengen van hun badkamerwensen. Met een druk sociaal leven, golf- en tennispassies en winters in Spanje, wilden ze een badkamer die hun levensstijl weerspiegelde: warm, rustig en tijdloos elegant.

Samen begonnen we aan de reis naar hun droombadkamer, elk detail zorgvuldig gekozen, van het diepe bad tot de stralende Sunshower. Het resultaat was verbluffend: een ruimte die hun stoutste verwachtingen overtrof, perfect passend bij hun levensgenietersmentaliteit. Bij Diepeveen worden dromen werkelijkheid, en voor dit echtpaar was hun nieuwe badkamer een duidelijk bewijs van onze belofte.”

 

Bel met ons
arrow_forward

Stap binnen in een wereld van badkamerinspiratie

Laat je in onze showroom betoveren door een wereld van luxe badkameropstellingen waarvan je hart sneller gaat kloppen. Diepeveen bied je een breed scala aan mogelijkheden om jouw badkamer om te toveren tot een persoonlijke oase van rust en ontspanning.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw badkamerervaring naar een hoger niveau tillen! We kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan.

Contact formulier

Heb je een korte vraag of wil je een afspraak maken? Vul het formulier in en we nemen binnen een dag contact met je op.

Aanhef
Naam(Vereist)
Woonplaats(Vereist)
Ik ontvang graag informatie over:
Diepeveen Keukens en Badkamers (Kreling)-03043