Kast binnenkomst
Kast met stang
Stijlvolle keuken
Royale keuken
Houtlook keuken
Eiland en lage kast
Ruime doorloop
Quooker kraan
Royaal eiland
Greeploze kast
Inductiekookplaat inclusief afzuiging
Cinewall
Stijlvol interieur
Tv meubel
Cinewall en kast
Tv meubel houtlook
Cinewall en grote kast
Cinewall en bijpassende kast
Tv meubel push to open
Grote ruime kast
Maatwerk kast houtlook
Keukentafel kast
Nis kast
Ruime doorloop
Wijn nis kruisslinks
Kast kinderkamer
Kast op maat kinderkamer
Grote opbergkast kantoor
Kast masterbedroom
Inloopkast met schuifdeuren
Inloopkast
mouse swipe_down arrow_downward
arrow_back
arrow_forward

Stijlvol interieur, Gorinchem

Binnenkijken in een prachtig interieur helemaal in style in een mooie woning in Gorinchem.

Kast hal: Bij binnenkomst van dit mooie huis kun je je jas kwijt in deze prachtige kast voorzien van een stang voor de jassen. Boven de stang vindt je een design plank in dezelfde kleur als de kast waardoor er ruimte vrijkomt voor wat gezellige accessoires.

Keuken: Opstaan met een verse bak koffie uit het moderne ingebouwde koffieapparaat en een gekookt eitje in een prachtige keuken. Wie wil dat nou niet?! Je geniet niet alleen van je bak koffie en het eitje maar ook van de perfecte styling, het contrast, de ruime doorloop, het luxe apparatuur en de praktische indeling!

Cinewall: Vanuit de keuken kijk je de living in waar wij een mooie cinewall hebben gerealiseerd. Deze is voorzien van hetzelfde sprekende front als de keuken en beschikt over het push to open systeem.

Kast living: een grote kast bij je keukentafel heeft verschillende voordelen. Zo hoef je niet heen en weer te lopen voor het servies, zorgt het voor meer opbergruimte en creëer je een strak en sfeervol geheel. De kast is voorzien van hetzelfde front als de keuken, kast in de hal en de cinewall. De wijn nis maakt het plaatje helemaal compleet.

Kast kinderkamer: We gaan de trap omhoog naar de bovenverdieping waar we een ruime kamer met een moderne kast vinden. In de kast is ruimte gemaakt voor de boeken. De greepjes maken de kast helemaal compleet.

Kast kantoor: een simpele kast voorzien van hetzelfde moderne front en grepen als de andere kasten op de bovenverdieping. De kast zorgt voor ruimte en een opgeruimd gevoel.

Kast masterbedroom: deze inloopkast is voorzien van openschuivende deuren. Zodat alle kleding netjes is weggewerkt achter de deuren en het altijd opgeruimd oogt in de kamer. In de kast vindt je een stang voor de hangende kleding en kleine kasten voor de liggende kleding. Heerlijk die orde.

 

Meer inspiratie?

Terug subdirectory_arrow_left