Een zoete inval!

Kwaliteitskeukens
Kwaliteitskeukens
Kwaliteitskeukens
Kwaliteitskeukens
Kwaliteitskeukens
mouse swipe_down arrow_downward
arrow_back
arrow_forward

Een zoete inval!

Niets zo gezellig als met de hele familie lekker te eten aan de ruime eettafel. Terwijl iedereen binnendruppelt leg je de laatste hand aan de maaltijd. En alles volgens familierecept bereidt, daar houd je van!

Een keuken met voldoende praktische opbergruimte

Over het keukenontwerp hebben we goed nagedacht. We wilden een sfeervolle keuken met ook voldoende ruimte om alles praktisch te kunnen opbergen. Een andere belangrijke wens was toch wel om koken en tafelen samen te laten komen op dezelfde plek. Waar we samen met onze kinderen en aanhang aan de eettafel plaatsenemen om gezellig te eten en kletsen. We houden van spelletjes doen en herinneringen met elkaar ophalen. De keuken is voor ons de plek waar een goed gesprek ons weer aangehaakt houdt bij elkaars levens.

Wat een prachtig design; het klopte gewoon!

Dat we bij Diepeveen aan het juiste adres waren, daar waar er écht naar ons geluisterd werd, bleek toen zij al onze wensen lieten samenkomen in dit praktische en stijlvolle keukenontwerp. Eén blik op het ontwerp en wij waren verkocht!

Die afwerking! Perfect gewoon!

Natuurlijk zijn we ook gesteld op kwaliteit. En dol op slimme details en een goede afwerking. Bijpassende sfeervolle verlichting zorgt voor de sfeer. Onze kinderen komen graag thuis, en wij voelen ons thuis in deze prachtige nieuwe keuken!

Diepeveen verzorgde voor ons een stijlvol ontwerp en de perfecte montage!

Dat is dé kracht van Diepeveen!

Een keuken is zoveel meer dan de naam doet vermoeden. Je kookt, tafelt, kletst, lacht, zingt, wast, droogt, en bergt op. Het is dé plek waar wonen en leven samenkomt.

Diepeveen Keukens en Badkamers-09250

Eigenaar en keukenadviseur Gijsbert Diepeveen vertelt:

“Ik leer mijn klanten graag persoonlijk kennen, een keuken is meer dan alleen een plek om te koken. Je droomkeuken is een perfecte afspiegeling van jouw persoonlijkheid. Om tot die perfecte match te komen heb ik het tot een kunst verheven om goed te luisteren naar alle wensen, en dan juist naar wat er niet hardop gezegd wordt. Tussen de regels door lezen. Daarmee kan ik het verschil maken voor mijn klant en ze verrassen met hét perfecte keukenontwerp.”

Bel met ons
arrow_forward

Ben jij ook op zoek naar jouw droomkeuken? Die vind je bij Diepeveen! Laat je inspireren op onze website of kom langs in de showroom voor persoonlijk advies. De koffie staat voor je klaar.

Contact formulier

Heb je een korte vraag of wil je een afspraak maken? Vul het formulier in en we nemen binnen een dag contact met je op.

Aanhef
Naam(Vereist)
Woonplaats(Vereist)
Ik ontvang graag informatie over:
Fotolux_Diepeveen_van_Dijk_04-03-2022_LR_12

De bijzonderheden van deze keuken:

  • Het werkblad  is een composiet werkblad in de kleur Rhino Velvet.
  • Dankzij de anti-fingerprint laag zijn vingerafdrukken op de kasten en lades verleden tijd, doormiddel van de  fenix fronten.
  • Kwaliteit is gegarandeerd dankzij onze eigen werkplaats waarin onze vakmannen iedere keuken op maat en met de hand vervaardigen.
  • De apparatuur is allemaal van het kwaliteitsmerk Siemens en voorzien van een Quooker kraan.
  • In het design van deze keuken is een prachtig maatwerk tafel gerealiseerd wat prachtig doorloopt.