"Die afwerking, perfect gewoon!''

Kwaliteitsbadkamer
Kwaliteitsbadkamer
Kwaliteitsbadkamer
Kwaliteitsbadkamer
mouse swipe_down arrow_downward
arrow_back
arrow_forward

Stijlvol ontspannen in een warme sfeer!

De nieuwe badkamer is dé plek waar je tot ontspanning komt. Even heerlijk in bad of een verkwikkende douchebeurt. Echt een momentje voor jezelf!

Een badkamer om in weg te dromen!

Mijn man en ik zijn bezige bijen. We zijn gepensioneerd en toch hebben we het drukker dan ooit te voren met alle leuke bezigheden waarmee wij onze dagen vullen. Dagjes weg met het gezin, met vrienden of lekker met zijn tweeën op de E-bike toeren door eigen land. En zo houden we ook van workshops om onze kookkunsten uit te breiden waarmee we onze familie en vrienden weten te verrassen als ze bij ons komen eten. Onze gedateerde badkamer paste niet meer bij ons huidige leven, was nog erg gericht op ons gezin toen de kinderen nog jong waren. Toen draaide alles om praktisch en snel. De hoogste tijd om deze ruimte aan te pakken en er een badkamer van te maken om in weg te dromen.

Onze stijlvolle badkamer die een warme sfeer ademt

Met Caroline voerden wij het adviesgesprek. Zij voelde ons precies goed aan. Wist onze wensen om te zetten in een badkamerontwerp dat past bij ons huidige leven en woonstijl. Dat we ’s ochtends een snelle en verkwikkende douche willen nemen en onszelf na een actieve dag willen onderdompelen in een lekker warm bad om te ontspannen. Een badkamer die makkelijk en ook snel is schoon te maken en te houden, want gepoetst is er genoeg, daar willen we nu zeker niet te veel tijd aan kwijt zijn. Praktisch en comfortabel. Dat is Diepeveen gelukt, en hoe!

 

 

Een luxe badkamer met spa gevoel, een droom die uit komt!

Al onze ideeën en wensen zijn door Caroline van Diepeveen samengebracht in dit stijlvolle badkamerontwerp! Dat praktische opbergruimte zo sfeervol kan zijn, dat hadden wij nooit kunnen bedenken. Wat werden wij blij verrast! Natuurlijk konden we dan ook niet anders dan volmondig ‘JA’ zeggen op dit badkamerontwerp. De werkelijkheid is nog beter dan op papier. De kleuren, de hoogwaardige materialen en de afwerking: het plaatje klopt gewoon!

diepeveenfinal-109

Badkameradviseuse
Caroline vertelt:

“Met mijn voorliefde voor sanitair volg ik de laatste trends op de voet. Ik zie het als een voorrecht om mijn klanten te leren kennen, te horen hoe zij invulling geven aan hun leven, waar ze blij van worden, wat hun smaak is en welke woonstijl bij ze past. En natuurlijk wat hun badkamerwensen zijn. Ook vraag ik om foto’s te delen van de huidige badkamer alsook van de rest van de woning, want ook die  vertellen mij een verhaal, geven mij een nog beter beeld van mijn klant. Alle kennis breng ik samen in een verrassend badkamerontwerp waarin de klant zich herkent, wat goed voelt en bij ze past. Ik maak het graag persoonlijk!”

Ben jij ook op zoek naar jouw droombadkamer? Die vind je bij Diepeveen! Laat je inspireren op onze website of kom langs in de showroom voor persoonlijk advies. De koffie staat voor je klaar.

Bel met ons
arrow_forward

Contact formulier

Heb je een korte vraag of wil je een afspraak maken? Vul het formulier in en we nemen binnen een dag contact met je op.

Aanhef
Naam(Vereist)
Woonplaats(Vereist)
Ik ontvang graag informatie over:
Fotolux_Diepeveen_van_Dijk_04-03-2022_LR_34