Keukenzaak Dordrecht
Moderne keuken

Keukenzaak Dordrecht nodig?

Ben je op zoek naar een keukenzaak Dordrecht? Ben je op zoek naar een keukenzaak Dordrecht waar je terecht kunt voor het samenstellen van jouw gewenste keuken, die tot in de puntjes netjes wordt afgewerkt? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Diepeveen Keukens. Diepenveen Keukens is gevestigd in het Brabantse dorp Giessen en is gemakkelijk te bereiken vanuit Dordrecht. In onze ruim opgezette showroom inspireren wij onze klanten aan de hand van onze sfeeropstellingen met indeling, vorm, materialen en apparatuur. Heb je de voorkeur voor een moderne keuken of een klassieke keuken of ben je meer fan van een landelijke keuken? Bij Diepeveen Keukens beschikken we over een grote showroom waar je al onze aangeboden keukens kunt vergelijken met elkaar. Kom langs en laat je verrassen en inspireren door de mogelijkheden die wij je aanbieden als keukenzaak Dordrecht. Voor het vinden van een op maat gemaakte keuken ben je bij Diepeveen Keukens aan het juiste adres.

Reeds opgeleverd

Diepeveen Keukens, jouw keukenzaak Dordrecht

Wij begrijpen dat je niet iedere dag een keuken samenstelt en dat je daar een weloverwogen besluit over wilt nemen. In de loop van de tijd hebben wij een team van specialisten samengesteld dat graag jouw wensen op papier zet en deze vertaalt naar een passend ontwerp. Ons team heeft meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen, realiseren en plaatsen van verschillende soorten keukens in diverse woningen. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij aan vrijwel al jullie wensen voldoen. Wij hebben het ontwerp, realiseren en het plaatsen van een keuken in eigen beheer. Wij houden hierdoor de lijnen kort en denken graag met je mee over het samenstellen van jullie droomkeuken. Wij werken onder andere met hout, graniet, rvs, staal, glas, composiet en de nieuwste apparatuur van verschillende merken. Door de jaren heen hebben vele huizeneigenaren ons weten te vinden en genieten zij vandaag de dag van een op maat gemaakte keuken van Diepeveen Keukens.

Diepeveen Keukens aangesloten bij  ‘The Kitchen Art Studios’

Diepeveen Keukens is aangesloten bij het samenwerkingsconcept ‘The Kitchen Art Studios’. Dit is een landelijk platform van ware keukenprofessionals die een verbindende factor hebben. Wij hebben de passie voor het creëren van een unieke keuken als ware eyecatcher in huis. Door onze krachten landelijk te bundelen met andere keukenzaken kunnen wij op het gebied van inkoop en marketing onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste leveranciers bieden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het vertalen van jullie wensen naar een passend ontwerp? Wij nodigen je graag uit in onze showroom in Giessen.

Bestel GRATIS onze inspiratiebrochure

In deze brochure stellen wij ons graag aan je voor. Uiteraard geven wij met foto's al een indruk wat je bij Diepeveen mag verwachten. Je bestelt hem gratis door hieronder je gegevens in te vullen.
Adres(Vereist)
dpvn-handout