Keukens Zuid Holland
mouse swipe_down arrow_downward
Moderne keuken

Keukens Zuid Holland nodig?

Als u de showroom van Diepeveen keukens Zuid Holland binnen loopt ervaart u onze ruime opzet van onze keukens. Onze creatieve instelling en onze persoonlijke benadering maakt ons wie we zijn. Diepeveen keukens Zuid Holland is een groot familiebedrijf, waar wij elke dag met veel enthousiasme hard werken. Wij gaan graag met u opzoek naar een passende oplossing voor uw keuken. Niets is onmogelijk bij Diepeveen keukens Zuid Holland.  Dit alles is mogelijk doordat wij een eigen werkplaats hebben. Hierdoor is maatwerk vrijwel altijd te realiseren. Wij hebben korte lijntjes met onze leveranciers zodat wij uw wensen faciliteren.  Daarnaast heeft u een ruime keuze uit ons eigen ontwerp ”D-Design” keukens. Ook voor starters hebben wij uitgebreide keuzemogelijkheden in onze ”Art of Smart – Budget Line” keukens.

Recent opgeleverd

Keukens van alle tijden

Bij ons familiebedrijf hebben wij keukens van alle tijden. Zo vind u bij ons moderne keukens, landelijke keukens, tijdloze keukens en budget keukens. Moderne keuken staat bekend om zijn strakke, greeploos en krachtige uitstraling maar misschien bent u wel opzoek naar een landelijke keuken. Zo hebben wij robuuste, stevige en tijdloze designs keukens. Zo is er voor iedereen wat wils. U kunt bij ons ook een persoonlijke afspraak maken zodat wij samen met u naar uw wensen kunnen kijken. In onze showroom in Giessen hebben wij en ruime opzet van onze keukens. Onze medewerkers staan u graag te woord. Zo hebben wij ook onze Budget Line keukens. Zo kunt u , als beginnende starter, ook een degelijke keuken bij ons bestellen.

CWB erkend keukens Zuid Holland

Diepeveen keukens Zuid Holland is een CWB erkend keuken bedrijf. Een keuken kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voor u vele voordelen, maar vooral bied het u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Dit is samen met de consumentenbond op gesteld.

Persoonlijk advies op maat

Diepeveen keukens Zuid Holland heeft persoonlijke aandacht voor u, als klant. Al onze keukens worden met zorg en altijd op de maat voor u gemaakt. Diepeveen Keukens heeft een grote showroom in Giessen, wij gevestigd in het mooie Brabant. Wij hebben diverse keukens in alle stijlen, met alleen de aller beste apparatuur. Zo hebben wij keukens in alle soorten en maten, binnen elk budget bieden wij u een keuken op maat. Wij hebben daarnaast een grote klanttevredenheid.

Ontvang GRATIS onze inspiratiebrochure!

"*" geeft vereiste velden aan

In deze brochure stellen wij ons graag aan je voor. Uiteraard geven wij met foto's al een indruk wat je bij Diepeveen mag verwachten. Je ontvangt de brochure door hieronder je gegevens in te vullen.
dpvn-handout