Keukens Vught
mouse swipe_down arrow_downward
Moderne keuken

Keukens Vught

Bent u op zoek naar keukens Vught? Op maar een halfuurtje rijden van Vught is Diepeveen Keukens, Badkamers en Tegels gevestigd. Bij Diepeveen kunt u terecht voor uw op maat gemaakte keuken die van alle gemakken is voorzien. De Diepeveen keuken is warmte, gezelligheid en van alle tijden voor alle keukens Vught.

Reeds opgeleverd

Keukens Vught? ?Een Diepeveen keuken!

?Diepeveen Keukens, Badkamers en Tegels is een begrip in de wijde omgeving. Klanten vanuit alle windstreken komen bij ons langs, om hun droomkeuken te laten maken. Met onze vestiging in Giessen zijn wij centraal gelegen tussen Breda, ‘s-Hertogenbosch, Rotterdam en Utrecht. Bij ons kunt u terecht voor uw op maat gemaakte keuken. In Giessen is onze werkplaats. Daar maken wij dé keuken voor u. Daarnaast hebben wij nauwe contacten met onze leveranciers. Door de combinatie van onze eigen werkplaats en de leveranciers hebben wij (bijna) altijd een passende oplossing voor. U zult bij ons dan ook niet vaak horen ‘Dat is niet mogelijk’ of ‘Dit gaat niet passen in de beschikbare ruimte’. Wij zullen er alles aan doen om uw droomkeuken te realiseren en gaan de uitdaging graag aan.

Keukens Vught – ??De showroom van Diepeveen

Voordat u daadwerkelijk tot de keuze van uw keuken komt, kunt u eerst ideeën opdoen in onze showroom. In onze showroom worden verschillende keukens, in verschillende opstellingen en stijlen gepresenteerd. Zo krijgt u een indruk van de keukens van Diepeveen en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij geven u ook graag een rondleiding door onze showroom, om vervolgens met u in gesprek te gaan over uw wensen. Daarvoor kunt u een afspraak bij ons maken. U bent uiteraard ook zonder afspraak welkom in onze showroom.
Bent u overdag niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Dat is geen enkel probleem. U kunt op onze website uw telefoonnummer achterlaten. Wij nemen contact met u op en plannen een afspraak in de avonduren.

Keuken workshop

?Als uw keuken eenmaal is geplaatst en geïnstalleerd, wilt u er natuurlijk gebruik van maken en er optimaal van kunnen genieten. Soms is het gebruik van de apparaten best wel lastig. Daarom verzorgt Diepeveen stoomoven workshops. Dat is een extra service van ons voor u, die u bij ?keukens Vught? niet snel zult tegenkomen. Eén keer in de maand wordt onze showroom omgetoverd tot een echte workshoplocatie. Wij laten u zien hoe de stoomoven werkt en welke functies hij heeft. Natuurlijk maken wij gebruik van echte producten, die u aan het eind van de workshop kunt proeven. Meldt u nu gratis aan op onze website en ontdek de mogelijkheden van uw stoomoven!

Ontvang GRATIS onze inspiratiebrochure!

"*" geeft vereiste velden aan

In deze brochure stellen wij ons graag aan je voor. Uiteraard geven wij met foto's al een indruk wat je bij Diepeveen mag verwachten. Je ontvangt de brochure door hieronder je gegevens in te vullen.
dpvn-handout