Keukens Leerdam
mouse swipe_down arrow_downward
Moderne keuken

Keukens Leerdam nodig?

?Bent u op zoek naar keukens Leerdam die kwalitatief goed zijn en aan al uw wensen voldoen? Dan bent u bij Diepeveen aan het juiste adres. Keukens van Diepeveen stralen kwaliteit, warmte en comfort uit. Wij maken keukens altijd op maat in onze eigen werkplaats. Hierdoor heeft u ruime keus aan stijlen en materialen. Bij ons zult u dan ook niet vaak horen dat iets niet mogelijk is of dat de beschikbare ruimte te klein is voor uw wensen. Wij zullen er alles aan doen om uw droomkeuken te realiseren. Persoonlijke aandacht voor u als klant vinden wij dan ook heel belangrijk. Wij geven u graag advies over onze keukens en de mogelijkheden en bespreken graag met u uw wensen. Om u persoonlijk advies te kunnen geven, nodigen wij u uit in onze showroom. Onze showroom is gevestigd in Giessen en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. U kunt langskomen om u te oriënteren en de mogelijkheden van Diepeveen te bekijken. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken. Wij nemen dan uitgebreid voor u de tijd om u te adviseren over onze keukens en samen met u uw wensen door te nemen. Wij adviseren dan ook om van tevoren vast een wensenlijst op te stellen.

Recent opgeleverd

Keukens Leerdam, voor iedereen een keuken

?Diepeveen maakt uw keuken op maat. Mocht u denken: ‘Dat is vast boven mijn budget’, dan denkt u dat verkeerd. Diepeveen heeft keukens voor ieder budget. Zo hebben wij speciaal voor starters en klanten met een kleiner budget de lijn ‘Art of Smart – Budget Line’ ontwikkeld. Deze lijn is uitermate geschikt voor starters die hun eerste huis hebben gekocht en voor klanten die een kleiner budget hebben. Dit betekent niet dat de keukens van mindere kwaliteit zijn. Integendeel, u krijgt een kwalitatief hoogwaardige keuken die van alle gemakken is voorzien. Dus ook wanneer u wat minder te besteden heeft, bent u van harte welkom in onze showroom in Giessen. Ook met u bespreken we graag onze mogelijkheden voor u.

Keukens Leerdam: CBW erkend

Diepeveen is CBW erkend. Dat betekent dat wij algemene voorwaarden hanteren die uw als consument extra beschermen. Deze algemene voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Deze voorwaarden hebben betrekking op (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Zo weet u zeker dat u bij een betrouwbare partij uw keuken koopt.

?Voor keukens Leerdam bent u bij Diepeveen aan het juiste adres. Diepeveen levert kwalitatief hoogwaardige, op maat gemaakte keukens die voldoen aan al uw wensen.

Ontvang GRATIS onze inspiratiebrochure!

"*" geeft vereiste velden aan

In deze brochure stellen wij ons graag aan je voor. Uiteraard geven wij met foto's al een indruk wat je bij Diepeveen mag verwachten. Je ontvangt de brochure door hieronder je gegevens in te vullen.
dpvn-handout