Keuken Tilburg
mouse swipe_down arrow_downward
Moderne keuken

Keuken Tilburg nodig?

U koopt niet dagelijks een nieuwe keuken. Het is een grote investering waarbij u zorgvuldig te werk gaat. Bij Diepeveen Keukens en Badkamers krijgt u alle tijd om uw droomkeuken samen te stellen. Wij zijn een echt familiebedrijf dat met passie maatwerk keukens en badkamers ontwerpt en installeert. Ons team bestaat uit vakmensen met meer dan 25 jaar ervaring. Woont u in Tilburg? Onze klanten komen uit de wijde omgeving. Ons vakmanschap en jarenlange ervaring zetten wij graag in voor uw perfecte keuken Tilburg! In onze grote showroom in Giessen staan keukens in verschillende stijlen en vormen opgesteld. Het zal u zeker inspireren om een mooie keuken uit te zoeken. Elk model keuken kunnen wij aanpassen. Wij bieden geen standaard keukens aan maar wij maken uw keuken Tilburg op maat. U kunt bij ons terecht voor keukens en badkamers in alle mogelijke stijlen, maten, materialen en kleuren. Gaat u voor landelijk of voor modern? Kiest u voor een U-vorm of een kookeiland? Ook voor luxe keukenproducten zoals een Quooker kraan en een wijnklimaatkast kunt u bij ons terecht. Er zijn legio mogelijkheden om een passende keuken samen te stellen. Wij bieden alleen de beste keukenapparatuur aan. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren.

Recent opgeleverd

Vakkundige montage keuken Tilburg

Onze vakkundige monteurs maken uw keuken Tilburg keurig op maat in onze eigen werkplaats. Kwaliteit, netheid, precisie en perfectie zijn onze richtlijnen om tot het beste resultaat te komen. Wij hebben al veel keukenprojecten succesvol afgerond. De klanttevredenheid is groot. De start van elke nieuwe keuken is een bezoek aan onze showroom met een adviesgesprek. Uw wensen geven wij vorm met een duidelijke 3d tekening. Wij voegen een offerte bij zodat u direct weet wat de kosten zijn. Als u akkoord gaat komen we inmeten en bestellen we de materialen. Daarna gaat ons team aan de slag in de werkplaats. En dan is het zover! Ons montageteam plaatst uw keuken!

Voor elk budget een droomkeuken in Tilburg: naatwerk bij Diepeveen

Wij kunnen betaalbare keukens aanbieden omdat eigen monteurs alles in onze eigen werkplaats voorbereiden. Binnen elk budget kunnen wij een keuken of badkamer op maat maken. Voor starters hebben wij een ruim aanbod keukens onder de naam ‘Art of Smart’. Ook na plaatsing zijn wij er voor u. We streven ernaar dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw aankoop. Diepeveen Keukens en badkamers ontzorgt u van het eerste gesprek tot plaatsing van uw keuken.

Ontvang GRATIS onze inspiratiebrochure!

"*" geeft vereiste velden aan

In deze brochure stellen wij ons graag aan je voor. Uiteraard geven wij met foto's al een indruk wat je bij Diepeveen mag verwachten. Je ontvangt de brochure door hieronder je gegevens in te vullen.
dpvn-handout