Keuken Gelderland
mouse swipe_down arrow_downward
Moderne keuken

Keuken Gelderland nodig?

??Bent u op zoek naar een keuken Gelderland? Keuken Gelderland levert door het hele land keukens, badkamers en tegels. Het bedrijf Diepeveen is gevestigd in Giessen en vanuit deze plaats ontwerpen en maken wij onze keukens en badkamers op maat. Weet u al precies welke stijl u graag wilt? Kijk dan snel naar ons aanbod op de website of uw droomkeuken of badkamer ertussen staat. Als de droomkeuken of badkamer er niet tussen staat, betekent dit niet dat wij dat niet kunnen leveren. Wij leveren altijd op maat gemaakte keukens en badkamers waarbij uw wensen meegenomen zijn.  Uw vraag is onze opdracht. Wij nemen graag een uitdaging aan!

Recent opgeleverd

Keuken Gelderland op maat

Wilt u een keuken Gelderland kopen? Dan bent u bij Diepeveen keukens en badkamers op het juiste adres. Naast het uitgebreide assortiment aan keukens en badkamers, leveren wij ook tegels op maat. Elke kleur is mogelijk. Wij hebben stenen van verschillende kwaliteiten in onze showroom. Zo heeft iedereen voor ieder budget een tegel die bij zijn of haar interieur past. Wij waarderen persoonlijke aandacht voor de klant en zullen altijd voor u klaar staan in Giessen. Wij zijn een familie bedrijf dat de wensen van de klant belangrijk vinden. Elke wens of idee kan verwerkt worden in een op maat gemaakte keuken. Naast de merken die in de showroom staan, hebben wij ook ons eigen merk. Ons eigen merk is D-Design met de D van Diepeveen. Deze keukens en badkamers staan bekend om hun unieke en altijd op maat gemaakte keuken of badkamer. Er zijn geen standaard modellen die wij u kunnen leveren.  Alles wordt in opdracht van de klant gemaakt.

Keuken Gelderland voor ieder budget

Wilt u graag een vaatwasser, koelkast en een kookeiland? Wij kunnen alle apparatuur leveren. Dit kan verwerkt worden in een kastenwand of een kookeiland naar wens. Wilt u graag een kookeiland, maar heeft u hier eigenlijk geen plek voor? Een kookeiland kan ook aan één kant tegen de muur geplaatst worden, waardoor u meer ruimte creëert als looppad.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij voor een keuken Gelderland aan u kunnen bieden? U kunt gratis en vrijblijvend een afspraak maken en daarbij wordt er ook een eerste schets van de keuken of badkamer gemaakt. Zo heeft u een idee hoe de keuken of badkamer eruit komt te zien en of het helemaal uw smaak is. Wij maken alles op maat en daarom volledig naar uw wens te realiseren. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom in Giessen.

Ontvang GRATIS onze inspiratiebrochure!

"*" geeft vereiste velden aan

In deze brochure stellen wij ons graag aan je voor. Uiteraard geven wij met foto's al een indruk wat je bij Diepeveen mag verwachten. Je ontvangt de brochure door hieronder je gegevens in te vullen.
dpvn-handout