Keuken Dordrecht
Moderne keuken

Diepeveen: jouw thuis voor een keuken Dordrecht

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken Dordrecht? Is jullie huidige keuken aan vervanging toe of heb je een nieuwbouw woning gekocht waar geen keuken bij zit? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Diepeveen Keukens voor het vinden van jullie gedroomde keuken Dordrecht. Door de jaren heen hebben wij verschillende keukenstijlen toegevoegd aan ons ruime aanbod, waardoor er altijd een keuken te vinden is die aansluit bij jouw wensen. In onze ruim opgezette showroom vind je in iedere hoek een prachtige keuken die passend is voor elke ruimte. Wij begrijpen dat je niet iedere dag een keuken samenstelt en dat je daar een weloverwogen besluit over wilt nemen. Heb je de voorkeur voor een klassieke keuken, een moderne keuken of ga je voor een landelijke keuken omdat dat beter past bij jullie woning? Bij Diepeveen Keukens hebben we alle soorten en maten keukens in huis. Kom langs en laat je verrassen en inspireren door de mogelijkheden die wij je aanbieden. Voor het vinden van een keuken Dordrecht ben je bij Diepeveen Keukens aan het juiste adres.

Recent opgeleverd

Keuken Dordrecht samenstellen bij Diepeveen

Diepeveen Keukens beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen, realiseren en plaatsen van verschillende soorten keukens in diverse woningen. Door de jaren heen is het aanbod in verschillende keukens sterk uitgebreid en daar gaan wij dan ook graag in mee. Je vindt bij ons verschillende stijlen die aansluiten bij jouw wensen. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats, kunnen wij vrijwel al jullie wensen vertalen naar een passend ontwerp. Daarnaast werken wij met de beste materialen en plaatsen wij de nieuwste apparatuur als wij een keuken voor jullie samenstellen. Wij werken onder andere met hout, graniet, rvs, staal, glas, composiet en de nieuwste apparatuur van verschillende merken. Door de jaren heen hebben vele huizeneigenaren ons weten te vinden en genieten zij vandaag de dag van een op maat gemaakte keuken. Diepeveen Keukens is aangesloten bij het samenwerkingsconcept ‘The Kitchen Art Studios’. Dit is een landelijk platform van ware keukenprofessionals die een verbindende factor hebben. Deze verbindende factor is het beste samengevat; de passie voor het creëren van een unieke keuken als echte eyecatcher. Door de krachten van deze samenwerking landelijk te bundelen op het gebied van inkoop en marketing, kunnen wij onze klanten de hoogste kwaliteit en de beste leveranciers bieden. Ben je benieuwd naar ons aanbod en de mogelijkheden voor het vertalen van jullie wensen naar een passend ontwerp? Wij nodigen je graag uit in onze showroom in Giessen.

Bestel GRATIS onze inspiratiebrochure

In deze brochure stellen wij ons graag aan je voor. Uiteraard geven wij met foto's al een indruk wat je bij Diepeveen mag verwachten. Je bestelt hem gratis door hieronder je gegevens in te vullen.
Adres(Vereist)
dpvn-handout