Keuken Breda
mouse swipe_down arrow_downward
Moderne keuken

Keuken Breda nodig?

Wordt het tijd voor een nieuwe keuken? U bent hartelijk welkom bij Diepeveen Keukens en Badkamers in Giessen! Wij bieden keukens en badkamers aan in alle stijlen. Houdt u van landelijk of juist van modern? Of kiest u voor tijdloos chique? Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom waar verschillende soorten keukens staan opgesteld. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij helpen u graag om uw droomkeuken samen te stellen. Wij hebben al bij vele klanten in de wijde omtrek een keuken mogen installeren. Ook als u in Breda woont komen wij graag naar u toe voor de installatie van uw keuken Breda. Wij maken keukens en badkamers altijd op maat. Wij doen niet aan standaard keukens. Voor elke ruimte, klein of groot, maken wij een passende keuken! U bepaalt zelf de stijl, de materialen en de kleuren. Diepeveen Keukens en Badkamers is een echt familiebedrijf waar persoonlijke aandacht voor de klant centraal staat. Van ontwerp tot realisatie van uw keuken Breda houden we u van de voortgang op de hoogte. Bij een mooie keuken past natuurlijk alleen maar de beste keukenapparatuur. Alle trends volgen wij op de voet. Wat dacht u van een Quooker kraan met kindveilige bedieningsknop of een wijnklimaatkast?

Recent opgeleverd

Keuken Breda: Bezoek onze grote showroom in Giessen

Diepeveen Keukens en Badkamers beschikt over een eigen werkplaats en magazijn. Onze monteurs zijn echte vakmensen met gouden handjes. Ze gaan altijd voor de perfecte keuken. Ze denken altijd met de klant mee om tot het beste resultaat te komen. Omdat we de keukens zelf bouwen en monteren kunnen we de prijzen laag houden. Wij bieden betaalbare keukens aan. Ook starters op de woningmarkt kunnen bij ons gegarandeerd slagen bij de afdeling ‘Art of Smart’. De materialen die wij gebruiken voor de keukens zijn onder andere hout, graniet, rvs, staal en composiet. U kunt het allemaal zelf bekijken in onze showroom!

Werkwijze: van ontwerp tot realisatie

Elke nieuwe keuken start met een gesprek over uw wensen. We kijken samen met u naar de mogelijkheden en geven deskundig advies. Vervolgens maken wij een ontwerp in 3d met een offerte. U krijgt een realistisch beeld en een duidelijk overzicht van de kosten. We spreken de offerte door en vertellen hoe wij werken. Daarna komen wij inmeten en bestellen we de materialen. In de werkplaats gaan onze monteurs aan de slag om alles op maat te maken. Tenslotte komt ons montageteam uw keuken installeren. Tijdens het hele proces ontzorgen wij u graag. Het eindresultaat is een persoonlijk, uniek en esthetisch ontwerp!

Ontvang GRATIS onze inspiratiebrochure!

"*" geeft vereiste velden aan

In deze brochure stellen wij ons graag aan je voor. Uiteraard geven wij met foto's al een indruk wat je bij Diepeveen mag verwachten. Je ontvangt de brochure door hieronder je gegevens in te vullen.
dpvn-handout