"Ruimte om te leven"

Familie keukens
Familie keukens
Familie keukens
Familie keukens
Familie keukens
Familie keukens
mouse swipe_down arrow_downward
arrow_back
arrow_forward

Samen zijn in de nieuwe keuken

Je gezin is belangrijk voor je. Je bent dol op de kleine kinderen en de drukte die ze met zich meebrengen!

Op zaterdagmiddag met zijn allen een heerlijke appeltaart bakken (en er mag geknoeid worden!), of na een lange dag school en werken, met elkaar, samen eten. Dat verloopt niet altijd even vlekkeloos maar ‘samen eten’ is een traditie die je belangrijk vindt, ook met kleine kinderen.

Onze zoektocht naar de perfecte keuken

Wat wij zochten en vonden in onze nieuwe keuken dat is dé plek in huis waar we samen kunnen  komen. Samen koken en gesprekken voeren. Met ons gezin, maar ook met genoeg ruimte voor familie en vrienden om aan te sluiten. Hier worden de mooiste herinneringen gedeeld en gemaakt in een prachtige omgeving. De nieuwe keuken kan tegen een stootje, geeft ons een gevoel van luxe en is makkelijk schoon te maken. Hét centrale middelpunt in het leven van ons jonge gezin.

Alles valt op zijn plek in het keukenontwerp

Vanaf het eerste gesprek met keukenadviseur Jesse voelden we ons begrepen. Hij heeft werkelijk al onze wensen samengebracht en weten te vertalen naar een keukenontwerp waarbij functionaliteit en stijl hand-in-hand gaan. De keuken straalt luxe uit en biedt tegelijkertijd veel praktische werk- en opbergruimte die wij als gezin nodig hebben.

In de eigen werkplaats hebben de vakmensen van Diepeveen de keuken met zorg vervaardigd en is de levering en montage van met nauwkeurige precisie uitgevoerd. De afwerking is zelfs meesterlijk te noemen. Alles klopt, tot in de kleinste puntjes.

Nu weten wij zeker: het was een goede keuze om het ontwerp en de realisatie van onze nieuwe keuken toe te vertrouwen aan Diepeveen.

Maak jouw huis ook mooier met Diepeveen!

Stap binnen bij Diepeveen en ontdek de perfecte combinatie van jouw wensen en onze ervaring. Laat ons je inspireren in onze showroom, waar we werken met hoogwaardige materialen zoals hout, graniet, rvs, staal, glas, composiet, en de nieuwste apparatuur. Jouw keuken wordt op maat, op tijd, en met zorg bij je thuis geïnstalleerd door onze eigen vakmannen.

diepeveenfinal-100

Diepeveen Keukens – Waar passie en kwaliteit samenkomen

Keukenadviseur Jesse Diepeveen vertelt:

“Bij Diepeveen Keukens en Badkamers geloven we in het creëren van droomkeukens die perfect passen bij de levensstijl en wensen van onze klanten. Voor dit gezin is de keuken een plek waar familie en vrienden samenkomt, waar gezelligheid heerst, en waar het culinaire leven tot bloei komt. Dat resulteert in een stijlvolle keuken waar luxe en functionaliteit elkaar ontmoeten.”

Ontdek jullie droomkeuken bij Diepeveen

Wil jij ook een keuken die perfect past bij jouw levensstijl? Laat je inspireren op onze website of kom langs in de showroom voor persoonlijk advies. Bij Diepeveen Keukens en Badkamers staan we klaar om jouw keukenwensen te vervullen. Maak direct een afspraak en ontdek de mogelijkheden!

 

Contact formulier

Heb je een korte vraag of wil je een afspraak maken? Vul het formulier in en we nemen binnen een dag contact met je op.

Aanhef
Naam(Vereist)
Woonplaats(Vereist)
Ik ontvang graag informatie over:
Diepeveen Keukens en Badkamers (Mutsaers)-4758

De bijzonderheden van deze keuken:

  • Het robuuste werkblad van Dekton in de kleur Zenith geeft de keuken een luxe uitstraling.
  • De kasten zijn van hoogwaardig kwaliteit. Het donkere houtlook front met zichtbare houtnerf in combinatie met het strakke witte werkblad geeft de keuken een luxe uitstraling.
  • De ingebouwde verlichting in de wandplanken geven de keuken een zachte en warme aanblik als het buiten donker is.
  • Alle apparatuur is van het gerenommeerde merk Miele.
  • De Quooker kraan is uitgevoerd in de kleur messing patina.