"Ruimte om te ontspannen "

Familie badkamers
Familie badkamers
Familie badkamers
Familie badkamers
mouse swipe_down arrow_downward
arrow_back
arrow_forward

Een moment van totale ontspanning na een drukke dag

Drukte in en rondom je huis hoort er nu eenmaal bij in een gezin met kleine kinderen. Je nieuwe en multifunctionele badkamer is dé plek om met zijn allen op te starten en af te sluiten. In de ochtend met een snelle verkwikkende douche en ’s avonds in een warm bad zodat je volledig tot rust kunt komen na de drukke dag.

 

Pinterest als inspiratiebron voor onze nieuwe badkamer

Onze zoektocht naar een nieuwe badkamer startte op Pinterest als inspiratiebron. Met een Pinterest bord en hoofd vol ideeën maakten wij een afspraak met Caroline van Diepeveen om onze badkamerwensen over te brengen.

Voor ons gezin staat de badkamer centraal als een ruimte om op te starten en de dag af te sluiten. Als we met het hele gezin in de ochtend rond dezelfde tijd de badkamer in gaan, dan is twee keer zoveel ruimte om tanden te poetsen en ons klaar te maken voor de dag wel zo prettig. Zo houden we de snelheid er in. In de avond is er meer tijd en willen we na het sporten een snelle douche nemen of een lange bad sessie om tot rust komen. Zowel een bad als douche wilden wij dan ook graag terugzien in onze nieuwe badkamer. Verder houden wij van natuurlijke materialen, strak en modern. Maar wel warm en sfeervol.

 

 

Een stijlvolle badkamer voor weldadige rust!

Caroline heeft onze wensen zo goed begrepen! En dus kunnen wij ook niet anders zeggen dan dat onze badkamerdroom is uit gekomen!

Een perfect samenspel van licht en donker en het gebruik van de verschillende materialen zorgen voor een natuurlijk luxe uitstraling. Een stijlvolle badkamer, compleet met een inloopdouche, ligbad en een prachtig badkamermeubel, maakt het dé plek bij uitstek om onze dag goed van start te gaan en ontspannen af te sluiten. Hotel chique is de stijl van de badkamer. En die past helemaal bij ons!

Bij Diepeveen begrepen ze dat ons drukke leven weinig ruimte laat voor veel vrije tijd. Ze zijn meer dan geslaagd in hun streven om het hele proces, van badkamerontwerp tot installatie, zo vlekkeloos, snel en efficiënt mogelijk voor ons te laten verlopen, zodat wij ons konden richten op wat echt belangrijk is, ons gezin.

diepeveenfinal-109

Badkameradviseuse Caroline vertelt:

“Ik ben tevreden als ik jouw badkamerontwerp zo persoonlijk en uniek mogelijk heb weten te maken. Het helpt mij als je voorbeelden meeneemt van badkamers die je aanspreken, dat mag ook een Pinterest bord zijn. Ook foto’s en afmetingen van je huidige badkamer komen hierbij van pas.

Bij de wensen en woonstijl van dit gezin paste de hotel chique stijl erg goed. Een boetiek gevoel. Lekker ontspannen en relaxen in je eigen home spa. Natuurlijk en licht, ruimtelijk en luxe, sfeervol en comfortabel. Dat bleek helemaal raak!”

De hotel chique stijl staat voor een rijke en luxe uitstraling, stijl en een warme sfeer

Aan de basis van de hotel chique stijl ligt het gebruik van rijke materialen zoals; een warme donker houten badkamermeubel, gouden details als kranen en verlichting, een visgraat tegelvloer in houtlook en lichte marmeren tegels. Van kleuren, materialen tot vormen en accessoires. Vergeten wordt vaak de verlichting, maar een goed lichtplan zorgt voor een goede sfeer en licht op plaatsen waar je het nodig hebt. Dit alles resulteert in een ontwerp waar goed over nagedacht is en alles perfect op elkaar afgestemd.

Badkamermontage een vak apart!

Bij de montage van je complete badkamer komt vakmanschap kijken. Onze vakmensen hebben bouwkundig inzicht en de expertise om een verbouwing deskundig aan te pakken. Jouw droombadkamer is van ontwerp tot de realisatie bij ons in goede handen. Daar heb je geen omkijken naar!

Mogen wij jouw verwachtingen overtreffen?

Ontdek hoe wij bij Diepeveen Keukens en Badkamers jouw badkamerdromen waar maken. Maak vandaag nog een afspraak en geniet binnenkort van jouw eigen oase van rust en luxe. We kijken ernaar uit om samen met jou de perfecte badkamer te creëren!

 

Contact formulier

Heb je een korte vraag of wil je een afspraak maken? Vul het formulier in en we nemen binnen een dag contact met je op.

Aanhef
Naam(Vereist)
Woonplaats(Vereist)
Ik ontvang graag informatie over: