"Van snelle hap tot cuisine!"

Eigentijdse keukens
mouse swipe_down arrow_downward

Van snelle hap tot cuisine!

Jullie keuken is van alle gemakken voorzien. Ideaal om een gerecht snel op tafel te krijgen tijdens de drukke werkweek, maar het nodigt ook uit tot goede gesprekken en de beste kookkunsten in het weekend! Iedere dag gaan wij de uitdaging aan om een keuken perfect te laten aansluiten bij de wensen van onze klanten. Onlangs vertelden onze klanten uitvoerig over hun belevenissen:

Onze droomkeuken vonden wij bij Diepeveen

‘Of het liefde op het eerste gezicht was met onze nieuwe woning? Zeker niet! Wel werden we verliefd op de potentie. Een droomhuis in wording. Nog voordat de inkt op ons koopcontract droog was, zijn we met een architect aan de slag gegaan met het ontwerp. Al snel werd ons duidelijk; de keuken gaat het hart van ons huis worden.’

Wil je hier meer over weten?

Keulen zonder logo-114

Onze keukendroom laten we hier en nu uitkomen

‘Inmiddels weten wij heel goed waar we happy van worden in het leven. Thuis genieten op lange winteravonden, als vrienden komen eten, de gesprekken, van de herinneringen en van het plezier dat we nog steeds met elkaar hebben. En als echte foodies zijn we vaak in de weer met nieuwe recepten. Samen of voor elkaar toveren we de lekkerste gerechten op tafel. In de weekenden dan hè, want op doordeweekse dagen is daar geen ruimte voor in ons drukke leven en zijn we fan van een snelle hap. Lekker en simpel.’

Laat je inspireren!

Vul je gegevens in om onze inspiratiebrochure te ontvangen en begin jouw culinaire reis vandaag nog!

Naam(Vereist)
Adres
Keulen zonder logo-081

De bijzonderheden van deze keuken

 • Het gepolijste keramiek werkblad uitgevoerd in de kleur Urgento geeft het geheel door de dikte van het werkblad een robuuste uitstraling
 • De keuken is voorzien van WiFi connectiviteit waarmee je alle apparaten in de keuken kunt bedienen met je telefoon. Of je nu onderweg bent naar huis of lekker op de bank zit, met een paar tikken op je smartphone heb je de volledige controle over jullie keuken.

Gemak in de keuken

Quooker

Quooker

Keukens keukens

Heet en ijskoud water in één handomdraai

Ingebouwde wijnkast

Ingebouwde wijnkast

Keukens keukens

Jouw wijnselectie prachtig gepresenteerd en tegelijkertijd op de juiste temperatuur

Keulen zonder logo-129

Een keuken van alle gemakken voorzien

Toegeven het oog wil ook wat, dus de keuken moet niet alleen functioneel zijn. Omdat deze het belangrijkste onderdeel vormt van onze leefruimte moet deze naadloos aansluiten bij de rest van ons interieur. Of nou ja, beter gezegd; de keuken vormde het uitgangspunt bij het bepalen van de rest van het interieur.
‘Creatief en doeltreffend. Dat is heel treffend voor keukenadviseur Jesse. Wat begon met ons verhaal en een Pinterest moodboard en wat Instagram plaatjes, zette hij om in een keukenontwerp dat direct een schot in de roos was! Hij heeft werkelijk al onze wensen uit laten komen: van het design tot slimme oplossingen en handige technische snufjes. Niet alleen is onze keuken werkelijk een plaatje om te zien en dé plek waar we ons culinaire hart kunnen ophalen, hij leeft! Precies zoals we voor ogen hadden.’

tips_and_updates
Tip: Een robuust werkblad geeft een luxe uitstraling!

Tips van Diepeveen voor een eigentijdse keuken

 • 1. Een speciaal hoekje

  Maak de lekkerste gerechten of koffie op een vaste plek!

 • 2. Duurzame materialen

  Onze nieuwe keuken hoeft niet extra belastend te zijn

 • 3. Voldoende opbergruimte

  Om grote hoeveelheden spullen netjes op te kunnen bergen

Jesse Diepeveen

Mogen wij vrijblijvend advies uitbrengen?

Onze keukenadviseur Jesse helpt graag!

Het was mij een waar genoegen om dit jonge en energiek stel te begeleiden bij de zoektocht naar en de realisatie van hun droomkeuken voor het aangekochte opknaphuis. Foto’s van een volledig gestript huis kwamen mij al snel onder ogen. Super, dat betekent dat alles mogelijk is, van opstelling tot formaat.

Als echte ICT’er had de man een voorkeur voor gadgets en technische snufjes, terwijl de vrouw op zoek was naar een strak en stijlvol keukendesign dat toch gezelligheid uitstraalde.

Samen maakten wij een rondje door onze showroom en wezen zij mij op keukens en details die ze aansprak. Met hun verhaal, moodboard, de ontwerptekeningen van het huis in het achterhoofd startte ik het ontwerp van hun keuken en liet alles samenkomen. De keuken vormt daarmee het hart van het huis, perfect passend bij hun levensstijl en wensen.”

Welkom in de wereld van Diepeveen

Waar jouw droomkeuken werkelijkheid wordt. Laat je inspireren op onze website of kom langs in de showroom voor de meest uitgebreide collectie en fantastische keukeninnovaties.

Neem contact op met Jesse
arrow_forward