"Helemaal zen, love it!"

Eigentijdse badkamers
mouse swipe_down arrow_downward

Helemaal zen, love it!

Van de nieuwe badkamer worden jullie ontzettend blij, iedere keer weer. Ontspannen en zen blijkt ineens niet zo moeilijk meer! De badkamer past precies bij jullie stijl én behoeften. Iedere dag gaan wij de uitdaging aan om een badkamer perfect te laten aansluiten bij de wensen van onze klanten. Onlangs vertelden onze klanten uitvoerig over hun belevenissen:

Van een bruisende stad naar…

‘De stad waar wij woonden vormde tot voor kort ons episch centrum. Het hart van ons bestaan. Een paar stappen weg van een avondje uit in een wijnbar of kroeg, een shopdate, een foodfestival om de hoek. Kortom, alles waar wij van houden was binnen handbereik.

Toch begon steeds vaker het verlangen naar rust en ruimte de kop op te steken. Niet meer vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week de drukte van de stad ervaren, maar die drukte bewust opzoeken als we er zin in hebben. Om dan vervolgens terug te keren in de rust van een fijne buurt en volwassen huis. Eerst nog samen en hopelijk in de toekomst als gezin.

Ons droomhuis bleek binnen handbereik! Wat op zich al bijzonder is in deze tijd. De staat van het huis liet wel te wensen over. Wij werden echter verliefd op de potentie. En ook de locatie trouwens hoor, wat een ruimte!’

Wil je hier meer over weten?

Diepeveen Keukens en Badkamers (Planken)-00529

Diepeveen is waar onze zoektocht naar de perfecte badkamer begon

‘Dat werd een erg plezierige zoektocht dankzij de raad en daad van Caroline, die haar vak als badkameradviseur wel verstaat.

In onze nieuwe woning past het gebruik van natuurlijke materialen en lichte kleuren, want die geven ons een gevoel van rust, een toevluchtsoord waar we volledig kunnen ontspannen na een lange dag. Natuurlijk luxe,  zoals we het zelf noemen. Dat Caroline begreep waarnaar we op zoek waren, dat bewijzen de foto’s van onze badkamer wel.’

 

Download onze brochure

Vul je gegevens in om onze inspiratiebrochure te ontvangen en begin jouw ontspannen reis vandaag nog!

Naam(Vereist)
Adres

Een fijn badkamerontwerp

Dubbele douche

Dubbele douche

Badkamers badkamers

Discussies over wie er eerder aan de beurt is, zijn nu verleden tijd!

Efficiënte opbergruimtes

Efficiënte opbergruimtes

Badkamers badkamers

Zodat we onze spullen goed kunnen opbergen

Stijlvolle badkamer

Ultiem comfort in onze badkamer

Caroline heeft onze stijl in zich opgenomen en onze badkamer ontworpen met zorgvuldig geselecteerde materialen die een gevoel van ruimte en lichtheid creëren, wat voor ons een gevoel oproept van natuurlijke sereniteit. Een prettige sfeer waarin wij ’s avonds echt kunnen genieten en ontspannen.

Nog zo’n wens die werd ingewilligd is het extra grote badmeubel met lekker veel opbergruimte en de dubbele douche, zodat wij alle benodigdheden binnen handbereik hebben en elkaar niet in de weg lopen tijdens de ochtendrush. Wat een luxe!

Vanaf het allereerste idee tot aan de uiteindelijke realisatie van onze badkamer is vlotjes verlopen. Zodra we Caroline voor het eerst spraken, wisten wij: dit komt goed. Ze is gedreven, vol passie bezig met interieur en volgt de laatste trends op de voet. Dat hoor je terug in haar advies. En los daarvan is ze trouwens ook gewoon een prettig persoon die écht naar je luistert. Dat heeft ze vertaald naar een prachtig badkamerontwerp, dat is uitgevoerd met vakmanschap in de eigen werkplaats van Diepeveen en geplaatst door de montagespecialisten bij ons thuis.’

tips_and_updates
Tip: Een groot bad om samen te ontspannen!

Tips van Diepeveen voor een eigentijdse badkamer

  • 1. Lichte materialen

    Voor het gevoel van natuurlijke sereniteit

  • 2. Duurzame materialen

    Onze nieuwe badkamer hoeft niet extra belastend te zijn

  • 3. Dubbele wasbakken

    Gezellig samen tandenpoetsen

caroline

Mogen wij vrijblijvend advies uitbrengen?

Onze badkameradviseuse Caroline helpt graag!

“In het drukke leven van zowel hem als haar is haast ’s ochtends geen uitzondering. Daarom waren beiden het erover eens dat de nieuwe badkamer genoeg ruimte moest bieden zodat ze elkaar niet in de weg zouden lopen tijdens de ochtendroutine. De ruimte leende zich hier ook voor, waardoor een groot badmeubel met twee waskommen ruimte biedt voor jullie beide benodigdheden.”

De liefde voor lichte materialen en een natuurlijke uitstraling heeft mij geïnspireerd bij het ontwerpen van deze droombadkamer. Met zorgvuldig geselecteerde materialen en kleuren breng ik de rust van de natuur naar binnen, zodat zij elke dag kunnen genieten van een kalme en serene omgeving. Daarmee is de nieuwe badkamer een rustpunt in hun drukke leven.

Diepeveen zorgt voor een eigentijds ontwerp en combineert de mooiste materialen

Kies voor Diepeveen en laat ons je helpen bij het realiseren van de badkamer waar je tot dan toe van droomde. Maak een afspraak en ontdek hoe wij jullie droombadkamer tot leven kunnen brengen.

Neem contact op met Caroline
arrow_forward