Een kennismaking met Diepeveen Keukens, Badkamers & Tegels

Aangenaam.
Wij zijn Diepeveen.

Zodra je de showroom van Diepeveen keukens en badkamers binnenloopt, ervaar je de heerlijk ruime opzet van onze keukens en badkamers, onze creatieve instelling en onze persoonlijke benadering. Wij maken graag het verschil en dat zul je zeker merken. Diepeveen keukens en badkamers is een familiebedrijf, waar we dagelijks met veel enthousiasme werken. Zo zul je ons niet zomaar horen zeggen dat je wensen onmogelijk zijn, of dat je droomkeuken/badkamer niet gaat passen in de beschikbare ruimte. Wij gaan liever samen met jou op zoek naar een passende oplossing. Dat is mogelijk doordat we een eigen werkplaats hebben. Hierdoor is maatwerk vrijwel altijd te realiseren. Ook houden we nauwe contacten met onze leveranciers om je wensen mogelijk te kunnen maken. Daarnaast heb je ruime keuze uit ons eigen ontwerp ”D-Design” keukens en badkamers. Maatwerk is in dat geval de standaard. Ook voor starters heeft Diepeveen uitgebreide keuzemogelijkheden in onze ”Art of Smart – Budget Line” keukens en badkamers. Een betaalbare starters keuken/badkamer, van alle gemakken voorzien, is bij ons zeker mogelijk.  Je kunt bij ons vooraf een afspraak maken zodat we ruim de tijd kunnen inplannen om tot je perfecte keuken/badkamer te komen. Spontaan even binnenlopen is natuurlijk ook altijd mogelijk. Het team Diepeveen heet je van harte welkom!

Wij geven vanouds de tip om vooraf een wensenlijstje te maken. Dit is een waardevolle eerste stap om uw droomkeuken te realiseren. Uiteraard kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden tot het realiseren van je droomkeuken of badkamer met ons eigen montageteam uitvoeren.

Adres showroom

Distributiestraat 59
4283 JN Giessen
Tel: 0416 69 51 94
E-mail: info@diepeveen.nl

Openingstijden

di t/m vrij 9.30 – 17.00 u, zat 10.00 – 16.00 u.
Op zondag en maandag zijn we gesloten.

Familiebedrijf in Beeld

Wat is nou eigenlijk typisch Diepeveen? Vragen we Aris- en Gijsbert Diepeveen, en juist op dat moment loopt er een man, een klant, spontaan de showroom binnen alsof hij dat elke dag zo doet. ''Het is gelukt hoor'', roept hij uit en met een joviaal gebaar overhandigt de man een kersverse slagroomtaart. ''Voor alle goede zorgen.'' Kijk, dat is Diepeveen.

Familiebedrijf in beeld magazine

Een Diepeveen kan tegen een stootje

De monteurs van Diepeveen hebben graag degelijk materiaal in handen. Daarmee leveren zij de keuken of badkamer waar je jarenlang mee vooruit kan.

Dat begint de kasten, die we een dikke bodem en legplanken geven van 19mm. Tel daarbij de 8 mm dikke rugwanden op en je hebt een ontzettend stabiel product. Wij maken onze kasten van Greenline made of Bioboard. Een milieuvriendelijk en sterk alternatief voor de reguliere materialen, dat tot zo'n 30% lichter is.

Door de diepe uitvoering van onze ontwerpen heeft het leidingwerk voldoende ruimte achter de kasten.

Elk detail is een aanwinst

Een keuken of badkamer is een forse investering en moet - volgens ons - jarenlang plezier en gemak bieden. Die kies je dus zorgvuldig uit.

Laden die nu geruisloos sluiten, doen dat na intensief gebruik nog steeds in een keuken en badkamer van Diepeveen. Het draait om gemak en kwaliteit. Klepdeuren met geïntegreerde demping of traploos regelbare verlichting die je ook via je smartphone kunt regelen? Het kan bij Diepeveen!