Een kennismaking met Diepeveen Keukens, Badkamers & Tegels

HET ZIT IN DE FAMILIE

We schrijven 17 maart 1995 in Veenendaal. Rond koffietijd wandelde Jan Diepeveen het kantoor van de Kamer van Koophandel binnen om zijn handtekening te zetten onder zijn inschrijving als ondernemer. Met die handeling was de start van Diepeveen Keukens officieel een feit. Het is inmiddels 25 jaar geleden dat Jan deze stap zette. Diepeveen Keukens & Badkamers is door de jaren heen uitgegroeid tot een familiebedrijf met 15 medewerkers en kan bogen op veel ervaring. Ervaring waar je als Diepeveenklant de vruchten van plukt.

Bij Diepeveen helpen we je met je nieuwe keuken en/of badkamer van ontwerp tot montage. Ons team bestaat uit vakmensen die 25 jaar ervaring hebben in het mooier maken van uw woning, zowel in esthetisch als praktisch opzicht. Advies, ontwerp, planning, productie en montage, het zit allemaal in de familie!

TEAM DIEPEVEEN

Gijsbert Diepeveen

Aris Diepeveen

Jesse Diepeveen

Caroline van Helvoort

Caren Kuijntjes

Joanne Dieterman

Elsbeth van Wijk

diepeveenfinal-135

Montageteam

DE ZEKERHEID VAN DIEPEVEEN

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie. De garantieregeling wordt alleen verleend door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retail-non food.