Brabantse keuken
mouse swipe_down arrow_downward
Zwarte moderne keuken

Brabantse keuken nodig?

Bent u op zoek naar een Brabantse keuken? Bent u op zoek naar een bedrijf in Noord-Brabant dat gespecialiseerd is in keukens en badkamers? Diepeveen is gevestigd in het Brabantse dorpje Giessen. Hier kunnen wij een Brabantse keuken op maat maken. Zowel de showroom als de werkplaats zijn hier gevestigd. Elke stijl is mogelijk, zelfs een stijl die u zelf bedacht heeft. Wij hebben een grote showroom waar verschillende modellen opgesteld staan om inspiratie op te doen. Heeft u zelf al een idee hoe uw Brabantse keuken eruit moet zien? Kom met het idee naar ons toe en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden. Naast keukens op maat kunt u bij ons ook terecht voor badkamers en tegels.  Wij houden ons aan de afspraken en wij nemen de offerte altijd goed door met u. Zo komt u niet voor verassingen te staan. Zodra wij een Brabantse keuken op maat voor u hebben gemaakt, nemen wij de werkzaamheden, prijzen en levering met u door. Wij vinden het belangrijk dat u volledig op de hoogte bent over de afspraken die wij met u maken. Wij leveren niet alleen keukens maar u kunt uw keuken ook door ons laten monteren en installeren.

Recent opgeleverd

Brabantse keuken: ruim assortiment

Wilt u graag een unieke en bijzondere Brabantse keuken? Dan bent u bij Diepeveen aan het juiste adres. Wij hebben een ruim en divers assortiment keukens en badkamers. Wilt u graag een landelijke keuken of juist een moderne keuken? Wij maken iedere keuken op maat en elke gewenste stijl is mogelijk. In de afgelopen jaren hebben wij een eigen lijn ontworpen, namelijk de D-Design. Deze keukens zijn van A tot Z zelf samen te stellen. Voor deze lijn zijn er geen standaard modellen maar de keuken wordt ter plaatsen helemaal naar wens getekend. Wilt u graag weten wat D-Design voor u kan betekenen? In het lookbook op de website kunt u verschillende voorbeelden zien van keukens die wij voor klanten gemaakt hebben. Wij zijn 5 dagen per week geopend, van dinsdag tot en met zaterdag. Zien wij u binnenkort in onze grote showroom in Giessen?

Brabantse keuken op maat

Een keuken uitzoeken is lastig, dat weten wij als geen ander. Wij geven u graag deskundig advies op maat. Wij hebben al vele keukens gemaakt en kunnen onze ervaringen met u delen. Om u goed op weg te helpen, stellen wij u verschillende vragen. Zo krijgen wij een indruk over uw droomkeuken die wij kunnen verwerken in uw Brabantse keuken.

Ontvang GRATIS onze inspiratiebrochure!

"*" geeft vereiste velden aan

In deze brochure stellen wij ons graag aan je voor. Uiteraard geven wij met foto's al een indruk wat je bij Diepeveen mag verwachten. Je ontvangt de brochure door hieronder je gegevens in te vullen.
dpvn-handout