Betaalbare keuken
mouse swipe_down arrow_downward
Zwarte moderne keuken

Betaalbare keuken nodig?

Wilt u graag een betaalbare keuken? Dan heeft Diepeveen wat u zoekt! Diepeveen is dé specialist op het gebied van betaalbare keukens en badkamers. Diepeveen gaat samen met u en uw budget kijken wat de mogelijkheden zijn. Diepeveen is een familiebedrijf, Aris en Gijsbert werken elke dag met veel zorg en aandacht aan verschillende soorten keukens en badkamers. Wij doen er alles aan om uw perfecte betaalbare keuken te vinden, te monteren of te ontwerpen. Doordat Diepeveen een eigen bedrijf is beschikken wij ook over een werkplaats. In deze werkplaats kunnen we keukens geheel op maat maken. Wilt u een hoekopstelling of een groot keukenblad? Bij Diepeveen is dat mogelijk! Wij kunnen samen met u kijken naar uw wensen en de mogelijkheden. Wij begeleiden u in het gehele project en geven advies indien nodig. Uiteindelijk heeft u de keuze over welk materiaal het beste bij uw stijl past. Diepeveen weet dat de keuken een belangrijk onderdeel is van uw huis. Veel familieleden en vrienden kom graag bij een in de keuken. Het is daarom ook van groot belang dat uzelf vindt dat de keuken past bij de sfeer van uw huis en inrichting.

Recent opgeleverd

De mogelijkheden van een betaalbare keuken

De mogelijkheden zijn eindeloos bij Diepeveen. Houdt u van klassiek, modern, landelijk of tijdloos? Of wilt u liever een combinatie van verschillende stijlen? Bij Diepeveen houden we rekening met uw wensen. Wij luisteren met een vakkundig oor en hebben jarenlange ervaring. Weet u niet zeker wat u wilt? Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Giessen. Hier kunt u een greep uit ons aanbod zien en bewonderen. Daarnaast kunnen we u persoonlijk benaderen en advies geven. Kiest u voor een handgemaakte keuken? Dan bespreken wij uw woonwensen en maken samen met u een ontwerp. Alles wordt netjes afgehandeld en in de puntjes verzorgd. Van ontwerp tot montage, wij werken alles nauwkeurig af. Ook hebben wij andere keuken ontwerpen in onze showroom staan. Wilt u een keuken die van alle gemakken is voorzien? Dan is een keuken met het label ‘Art of Smart’ misschien wel iets voor u. Dit zijn betaalbare keukens die de basisvoorzieningen hebben. Wilt u een ontwerp van Diepeveen? Kijk dan naar de keukens met het D-Design merk. Dit zijn eigen ontwerpen en zijn standaard op maat te maken. Naast keukens hebben wij ook een ruim assortiment aan badkamers. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen!

Bij Diepeveen gaat expertise, vakmanschap, kwaliteit en betaalbare keukendesigns in harmonie. Wilt u daarvan profiteren? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Ontvang GRATIS onze inspiratiebrochure!

"*" geeft vereiste velden aan

In deze brochure stellen wij ons graag aan je voor. Uiteraard geven wij met foto's al een indruk wat je bij Diepeveen mag verwachten. Je ontvangt de brochure door hieronder je gegevens in te vullen.
dpvn-handout