Badkamerwinkel Sliedrecht
mouse swipe_down arrow_downward
badkamer

Badkamerwinkel Sliedrecht

Bent u op zoek naar een badkamerwinkel Sliedrecht? U zoekt een badkamerwinkel met de laagste prijzen van het land, maar wel goed advies van experts? Dan bent u bij Diepeveen in Giessen aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u alles vindt omtrent uw bijzondere en unieke badkamer. Wij zorgen voor een persoonlijk ontwerp tot de perfecte levering aan huis. Wij staan garant voor de perfecte badkamer op maat. Wij verwerken uw ideeën in het ontwerp van uw gewenste badkamer. Wij kunnen voor elk budget een badkamer op maat maken. Op 15 minuten afstand van badkamerwinkel Sliedrecht is Diepeveen te vinden. Kom langs voor advies op maat!

Recent opgeleverd

De badkamerwinkel Sliedrecht van Diepeveen

Op zoek naar een badkamerwinkel Sliedrecht? Heeft u het lookbook van Diepeveen al gezien? Deze staat bomvol inspiratie op het gebied van keukens, badkamers en tegels. Wij hebben keukens en badkamers in alle stijlen, met alleen de beste apparatuur. U hoeft bij ons niet bang te zijn dat de apparaten het binnen een paar jaar begeven, want wij leveren de eerste jaren garantie dat ze niet kapot gaan. Wij hebben een aantal merken van apparaten in de winkel opgesteld. Wij maken graag het verschil in het leveren van keukens en badkamers en dat kunt u zeker merken. De badkamerwinkel Sliedrecht, oftewel Diepeveen keukens en badkamers is een familiebedrijf, waar we dagelijks met veel enthousiasme werken. Zo zal u ons niet zomaar horen zeggen dat uw wensen onmogelijk zijn, of dat uw droomkeuken/badkamer niet gaat passen in de gewenste ruimte. Wij zorgen ervoor dat het past en binnen uw budget kan plaatsvinden. Wij gaan graag samen met u in gesprek over de mogelijke oplossingen.  Wij beschikken over een eigen werkplaats en dit maakt het mogelijk om veel aan te passen aan de keukens en badkamers.

Diepeveen, uw badkamerwinkel Sliedrecht

Naast de merken die wij standaard verkopen, hebben wij ook een eigen merk van keukens en badkamers, namelijk D-Design. Deze keukens en badkamers zijn altijd op maatwerk gebaseerd. Van het merk D-Design zijn geen voorbeeld keukens of badkamers, omdat deze altijd samen met de verkoper gemaakt worden. Badkamerwinkel Sliedrecht is de leverancier waar u terecht kunt voor een badkamer of keuken op maat. Wij nemen geen genoegen met een kleine voldoende, maar wij willen altijd het beste resultaat neerzetten. Elke klant is bij ons koning en u wordt gehoord door ons. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk en zullen altijd het uiterste uit de badkamer of keuken halen om hem volledig naar wens te laten maken voor u! Zien wij u in onze showroom verschijnen om inspiratie op te komen doen? Tot snel!

Ontvang GRATIS onze inspiratiebrochure!

"*" geeft vereiste velden aan

In deze brochure stellen wij ons graag aan je voor. Uiteraard geven wij met foto's al een indruk wat je bij Diepeveen mag verwachten. Je ontvangt de brochure door hieronder je gegevens in te vullen.