Badkamer Sliedrecht
mouse swipe_down arrow_downward
badkamer

Badkamer Sliedrecht nodig?

Bent u op zoek naar badkamer Sliedrecht? Bij Diepeveen bent u op het juiste adres als u in de buurt van Sliedrecht op zoek bent naar een keuken of badkamer op maat. Op 15 minuten afstand van badkamer Sliedrecht ligt het dorpje Giessen. Dievepeen is gevestigd in Giessen. Wilt u een unieke keuken of badkamer op maat? Wij leveren unieke keukens en badkamers van ons eigen merk! D-Design met de D van Diepeveen. Bij dit design is het standaard dat al onze keukens en badkamers uniek in vorm en samenstelling zijn. De keukens en badkamers worden volledig op maat samengesteld, zodat al uw wensen erin verwerkt zijn. Wij leiden u graag rond in onze showroom en laten de mogelijkheden zien die wij u kunnen bieden. Heeft u een mooie ruimte, maar is deze moeilijk in te vullen? Geen probleem, wij maken voor iedere ruimte een passende keuken of badkamer. Is badkamer Sliedrecht de plek waar u slaagt voor de keuken of badkamer op maat? Wij zien u graag tegemoet in onze showroom!

Recent opgeleverd

Een badkamer Sliedrecht van Diepeveen

Op zoek naar een specialist voor uw badkamer Sliedrecht? Diepeveen levert niet alleen maar maatwerk keukens en badkamers, maar bij ons kunt u ook terecht voor tegels op maat. Bij badkamer Sliedrecht wordt er altijd meegedacht om de juiste passende tegels uit te zoeken. Omdat elke keuken en badkamer uniek is, moeten de tegels ook een unieke toevoeging geven aan de keuken of badkamer. Wij hebben een groot assortiment aan tegels en vertellen u graag over de mogelijkheden van combinaties van tegels. De tegels kunnen aangepast worden op het wasmeubel of bijvoorbeeld aan de rest van het huis. In onze showroom ziet u vele combinaties van tegels, zodat u een idee van de combinaties van tegels krijgt. Kom snel kijken in de showroom in Giessen en wij staan u graag te woord.

Badkamer Sliedrecht is CBW-erkend

Bij aankoop van een keuken of badkamer die CBW-erkend is heeft u meer zekerheid. Wij bieden deze zekerheid aan u, zodat u als consument extra goed beschermd wordt. Alle bedrijven die aangesloten zijn bij de CBW-erkenning hanteren dezelfde voorwaarden. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Bij CBW-erkende woonwinkels wordt er gewerkt met 3 garanties. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie. De garantieregeling wordt alleen verleend door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retail-non food. Wij zijn dat! Bent u benieuwd naar de overige voordelen van de CBW-erkenning? Kom snel kijken!

Ontvang GRATIS onze inspiratiebrochure!

"*" geeft vereiste velden aan

In deze brochure stellen wij ons graag aan je voor. Uiteraard geven wij met foto's al een indruk wat je bij Diepeveen mag verwachten. Je ontvangt de brochure door hieronder je gegevens in te vullen.