Badkamer showroom Sliedrecht
mouse swipe_down arrow_downward
badkamer

Badkamer showroom Sliedrecht nodig?

Bent u op zoek naar badkamer showroom Sliedrecht? Diepeveen heeft een grote showroom aan keukens, badkamers en tegels. U vindt de badkamer showroom Sliedrecht op 20 minuten afstand van Sliedrecht, in Giessen. Onze showroom in Giessen biedt u keukens en badkamers in alle stijlen, met alleen de beste apparatuur. Daarbij zijn bijpassende tegels ook te verkrijgen bij Diepeveen. Daarnaast hebben wij keukens en badkamers in alle soorten en maten, zo kunnen wij binnen elk budget een keuken of badkamer op maat  leveren. U komt met een budget en wij passen de keuken of badkamer zo aan dat hij binnen het budget past.

Recent opgeleverd

Badkamer showroom Sliedrecht voor iedereen

Op zoek naar een specialist voor badkamer showroom Sliedrecht? Bij binnenkomst in de showroom in Giessen krijgt u gelijk de heerlijke ruime opzet van onze keukens en badkamers te zien. In de winkel lopen deskundige vakmensen rond die u te allen tijde kunnen helpen bij vragen of om advies op maat te geven. Uw wensen zijn bij ons nooit onmogelijk! Wij zullen er alles aan doen om uw wensen te verwerken in de keuken of badkamer. Wij gaan met u op zoek naar een passende oplossing, zodat het mogelijk is. Wij beschikken over een eigen werkplaats, waar het mogelijk is om elke keuken of badkamer volledig op maat te maken. Niet alleen de kleuren worden aangepakt, maar ook de afmetingen van de kasten zijn aan te passen.

Badkamer showroom Sliedrecht makkelijk te bereiken

Komt u bij ons voor een afspraak om uw wensen te bespreken? Maak telefonisch of via de mail een afspraak, zodat wij ook de tijd in kunnen plannen om samen met u te zitten. In deze tijd kunnen wij uw perfecte keuken of badkamer ontwerpen en een eerste schets maken. Een eerste schets is altijd gratis bij ons! Door deze schets weet u hoe de ruimte benut wordt. Wilt u liever spontaan even binnenlopen in onze showroom, dat kan natuurlijk ook. Er is altijd een deskundige in de winkel aanwezig die u te woord kan staan. Team Diepeveen heet u van harte welkom!

Over Diepeveen

Diepeveen keukens en badkamers is al jarenlang een familiebedrijf, waar we dagelijks met een enthousiast team werken. Wij doen al jaren mee in het vak en weten waar wij het over hebben. Wij zijn echt een bedrijf waar de dorpse mentaliteit heerst. Dit houdt in dat wij persoonlijke aandacht voor de klant erg hoog hebben staan. Wij helpen u graag met al uw vragen. Zien wij u snel in onze showroom?

Bij Diepeveen bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een badkamer showroom Sliedrecht.

Ontvang GRATIS onze inspiratiebrochure!

"*" geeft vereiste velden aan

In deze brochure stellen wij ons graag aan je voor. Uiteraard geven wij met foto's al een indruk wat je bij Diepeveen mag verwachten. Je ontvangt de brochure door hieronder je gegevens in te vullen.