"Volop genieten!"

Eigentijdse keukens
mouse swipe_down arrow_downward

Volop genieten!

Je wilt een keuken die naadloos aansluit bij de rest van het interieur. Waarbij kwaliteit en luxe hand in hand gaan. Iedere dag gaan wij de uitdaging aan om een keuken perfect te laten aansluiten bij de wensen van onze klanten. Onlangs vertelden onze klanten uitvoerig over hun belevenissen:

Samen is dichtbij elkaar zijn

‘Voor ons is de keuken veel meer dan alleen een ruimte om te koken; het is een centrale ontmoetingsplek waar we samenkomen met familie en vrienden. Het moet de perfecte balans vinden tussen functionaliteit en esthetiek die uitnodigt tot sociale interactie. Qua uitstraling weten we precies wat we willen: stijlvol en modern. Het moet van alle gemakken voorzien zijn, maar ook een uniek karakter hebben.’

Wil je hier meer over weten?

Diepeveen - Familie Ambachtsheer- Keuken (25 of 29) - logo

Naar Diepeveen voor ontwerpadvies

‘Wij wonen in een monumentale boerderij die geheel verbouwd en verduurzaamd is. En toen het tijd was voor een nieuwe keuken, wisten we precies wat we wilden! De keuken moest dienen als een uitnodigende leefruimte en een geïntegreerd eiland hebben. Als echte kookfanaten hechten we veel waarde aan een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook voldoende ruimte en mogelijkheden biedt voor al onze culinaire avonturen. Na hard werken willen we genieten van onze tijd in deze nieuwe keuken, die perfect aansluit bij onze wensen!’

 

Laat je inspireren!

Vul je gegevens in om onze inspiratiebrochure te ontvangen en begin jouw culinaire reis vandaag nog!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
opengeklapt inspiratiebrochure 3
Diepeveen - Familie Ambachtsheer- Keuken (29 of 29) - logo

De bijzonderheden van deze keuken

  • Het composiet werkblad is uitgevoerd in de kleur Noka
  • Kwaliteit is gegarandeerd dankzij onze eigen werkplaats waarin onze vakmannen iedere keuken op maat en met de hand vervaardigen
  • De apparatuur is van het kwaliteitsmerk Miele en er is een Quooker aanwezig.
  • Er is hier gekozen voor een Alluance Nivel kookplaat die beschikt over 5 kookzones met afzuiging
  • Het keukengedeelte tegen de wand is zwevend geplaatst

Gemak in de keuken

Inductiekookplaat met 5 zones voorzien van een kookplaatafzuiging

Inductiekookplaat met 5 zones voorzien van een kookplaatafzuiging

Keukens keukens

Ideaal voor de kookliefhebber!

Ingebouwde wijnkast

Ingebouwde wijnkast

Keukens keukens

Jouw wijnselectie prachtig gepresenteerd en tegelijkertijd op de juiste temperatuur

Diepeveen - Familie Ambachtsheer- Keuken (7 of 29) - logo

Culinair wonder

Na de verbouwing konden we niet wachten om te beginnen aan onze nieuwe keuken! We hadden al een idee van wat we wilden (we zijn best kieskeurig), dus we kwamen naar bij Diepeveen met een ruwe schets. Hun expertise heeft de schets nog veel verder verfijnd. Nu genieten we dagelijks van onze luxe keuken. Vrienden en familie zijn ook zeer enthousiast over het resultaat. Ze zijn hier regelmatig voor een gezellige borrel.

De weg van ontwerp naar keuken
‘Diepeveen heeft niet alleen naar onze ideeën geluisterd, maar ook waardevol advies gegeven over hoe de keuken nog stijlvoller kon worden. Door ons persoonlijk te leren kennen, hebben ze met oog voor detail een keuken gecreëerd die onze stijl perfect weerspiegelt. Het resultaat is precies zoals we hadden gehoopt!’

tips_and_updates
Tip: Een robuust werkblad geeft een luxe uitstraling!

Tips van Diepeveen voor een sfeervolle keuken

  • 1. Keukengedeelte zwevend tegen de wand
    1. Keukengedeelte zwevend tegen de wand

    Voor een uniek karakter

  • 2. Gemakkelijk in onderhoud
    2. Gemakkelijk in onderhoud

    Hygiënische, vochtbestendige en slijtvaste materialen

  • 3. Voldoende opbergruimte
    3. Voldoende opbergruimte

    Voor een opgeruimde keuken

Wil je hier meer over weten?

 

Gijsbert diepeveen

Mogen wij vrijblijvend advies uitbrengen?

Eigenaar en keukenadviseur Gijsbert helpt graag!

“Meneer en mevrouw kwamen schoven aan tafel met een duidelijke visie. Ze hadden zelfs een ruwe schets met zich meegenomen. Al snel begreep ik wat ze voor ogen hadden, gebaseerd op hun wensen, behoeften en persoonlijkheid. Het moet een keuken zijn die perfect past bij de rest van het interieur, maar tegelijkertijd ook bij een gerenoveerde woonboerderij. 

Het werd snel duidelijk dat ze echte kookfanaten zijn en genieten van gezelschap. In het ontwerp heb ik een harmonieuze balans gevonden tussen functionaliteit en stijl. Denk aan een grote inductiekookplaat met vijf zones en geïntegreerde kookplaatafzuiging. Maar ook aan een zwevende keukenwand die een moderne uitstraling geeft.

Het is ontzettend fijn om te zien dat ze zo tevreden zijn met hun nieuwe keuken. Wetende dat ze jarenlang kunnen genieten van deze luxe en stijlvolle ruimte, geeft me veel voldoening.”

Diepeveen maakt het graag persoonlijk

Ben jij klaar om jouw keukendromen werkelijkheid te laten worden? Laat de experts van Diepeveen je verrassen met een keukenontwerp dat al je verwachtingen overtreft.

Neem contact op met Gijsbert
arrow_forward

Meer keukeninspiratie: