Keukens Dordrecht | Diepeveen Keukens

Keukens Dordrecht

keukens dordrecht​Bent u op zoek naar verschillende keukens Dordrecht? Kom dan langs bij Diepeveen! Diepeveen heeft een groot aanbod aan diverse keukens en badkamers. Alles is mogelijk bij Diepeveen! Diepeveen heeft een eigen werkplaats en showroom. Zo kunt u ons gehele aanbod bewonderen in onze showroom. Daarnaast heeft Diepeveen een eigen werkplaats, waardoor wij op maat gemaakte keukens kunnen ontwerpen en maken! Zo heeft u straks uw keuken waar u altijd van gedroomd heeft. Van landelijke- tot een moderne keuken of een keuken met een tijdloze uitstraling. Het kan bij Diepeveen! Wilt u een hoekopstelling of wilt u een groot kookeiland? Wij gaan graag met u de uitdaging aan! Wij begrijpen dat de keuken vaak het hart van het huis is. Hier komen veel vrienden en familieleden bij een om te genieten van een hapje en een drankje. Het is dan ook van groot belang dat uw keuken in de smaak valt en past bij uw inrichting. 

​Diepeveen – veel verschillende keukens Dordrecht

Door onze vakkennis en expertise zijn veel klanten u al voorgegaan. Diepeveen is een echt familiebedrijf. Wanneer u kiest voor keukens Dordrecht, kiest u voor expertise. Aris en Gijsbert werken elke dag met veel passie en ervaring aan uw keuken of badkamer. Uw behoeftes en wensen staan bij ons centraal. Daarnaast bieden wij ook andere soorten keukens aan. Zoekt u een starters keuken die de basis heeft en ook betaalbaar is? Dan raden wij onze keukens aan met het label ‘Art of Smart’, dit zijn keukens die van alle gemakken zijn voorzien tegen een slimme prijs. Wilt u niet uw keuken ontwerpen en voor ons ontwerp kiezen? Dat kan! Wij hebben ook aanbod in keukens van ons eigen ontwerp, genaamd ‘D-Design’. Bij D-Design is maatwerk standaard. Zo weet u zeker dat uw keuken past in uw inrichting. 

​Uw keukens Dordrecht

​Bij keukens Dordrecht kunt u kiezen voor Diepeveen. Diepeveen is gevestigd in gemeente Woudrichem in de plaats Giessen. Giessen is ongeveer 30 minuten rijden vanuit de regio Dordrecht. Bij ons vindt u een groot aanbod en persoonlijke benadering. Onze showroom is ook gelokaliseerd in Giessen. In onze showroom kunt u advies krijgen, inspiratie op doen of vragen stellen. U kunt onze showroom zonder afspraak bezoeken. Wij helpen u graag! 

Keukens Dordrecht – Diepeveen contact

Heeft u interesse in keukens Dordrecht? Wij zijn bereikbaar via de mail en het telefoonnummer 0416 – 695194​. Onze showroom en werkplaats vindt u aan de Distrubutiestraat. Ons team van vakmensen heeft veel ervaring en kennis op het gebied van monteren en ontwerpen van keukens. Wij staan voor u klaar. Samen met u maken wij uw perfecte keuken!